maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 April 2012

CREAMPUFF WITH CREAM CUSTARD FILLING

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA



CREAMPUFF 25pcs RM23 SAHAJA... HARGA PEMBUKAAN... PRODUK BARU...
HARGA JUALAN(25pcs RM30)....filling custard yang istimewa di adun bersama dengan fresh cream... yummie... nyum...nyum.... 

testing hari tu pnyer.... anak2 suka sangat... 2 hari berturut2 buat creampff...
25pcs tempahan dari acik dan satu set lagi dari nina...
dah ada orang yang berminat... alhamdulillah... rezeki...

CHOCOLATE ECLAIRS WITH FILLING...
percubaan membuat eclair.... yang bersalut separuh coklat
hitam pekat memikat terpikat.... peeeweeiiittt!!!!
jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE