maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

23 April 2012

DRAWING CAKE MCFC

 اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

dan salam satu Malaysia...
alhamdulillah tempahan pull a a part kali ke empat dari ARNIZA...
COKLAT MOIST CUPCAKE with drawing... kali ni nak gambar LOGO BOLA MCFC
 cantum2 cupcake ni 25pcs jer, kadang2 adalah extra cupcakes... saya tak janji yer ada extra... ada rezeki korang adalah extra.... sebab harga yang saya beri ini adalah untuk harga 1 set 25pcs...
RM55 SAHAJA... TAMBAH RM UNTUK DRAWING SAJA ANTARA RM10 HINGGA RM25...
BERGANTUNG PADA WARNA BANCUHAN BUTTERCREAM DAN DRAWING...
banyak warna nak lukis, banyakler kerja saya.. nak guna piping bag pe4lbagai warna... tambah kos tu..., nak basuh bekas buttercream yg penuh dgn warna warni... hehehehhehehe... kadang2 chintaku yg tolong basuhkan...dengan buttercream yang berminyak... kena masak air panas baru basuh ngan sabun buttercream tu.... nampak jer macam senang kan... memang senang pun...



jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum

tq semua....
:)
wassalam....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE