maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 April 2012

ELMO CAKE N CUPCAKE SESAME STREET

tempahan dari Sakinah
cupcake SESAME STREET dan ELMO CAKE


cake: butter cake coklat n strawberry
berat : 2kg
deco : buttercream n fondant

16pcs sesame street
cake : coklat moist

 ramai juga yang minat sesame street ni.... suka masa sakinah ni datang pick up kat umah.... seronok tengok warna yang colourfull n cantik sangat katanya... alhamdulillah kek pun sedap.... bertuah  anak2 sekarang, boleh order jer kek apa yang diorang nak kan.... termasuklah anak2 liza... hehehheh macam2 diorang nak.... terima kasih yer sakinah sudi tempah dengan kami...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE