maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 April 2012

KEK BARBIE UNTUK PRINCESS MIA

tempahan dari Ema untuk PRINCESS MIA
cake : coklat moist
deco : fondant
berat : 3.6kg
Delivery tmn Rakyat Sri Andalas, KLANG

 suka buat princess cake ni, dari fondant dan warna dia sweet sangat... hehehhehe... perasan pula
 pandangan dari belakang.... gaun dia kembang sampai bawah.... dan ada corak lagi.... customer ni nak princess cake lebih kurang macam liza buat yang sebelum ni untuk PRINCESS HANA tapi yang tu warna merah,...

Harga untuk PRINCESS CAKE FONDANT BERMULA DARI RM150... ada sebarang tambahan dari customer boleh saja.... RM pun tambah juga lah yer... tambahan seperti nak kek base kat bawah atau nak kek sebelah dia buat taman macam PRINCESS TASYA 
yang ada penuh bunga setaman kat sebelah princess...
jika berminat sila hubungi kami untuk maklumat lanjut...
019-5720120/4741805
atau emailkan nazroliza@yahoo.com

terima kasih....
wassalam

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE