maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 April 2012

MINNIE MOUSE CAKE

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA
TEMPAHAN KALI KEDUA DARI EMA...
cake : coklat moist
berat : 2.54kg
tema : merah hitam minnie mouse
deco dari fondant


alhamdulillah... 
selamat delivery ke Klang....
tapi minta maaf lah pada ema...
sebab delivery tengahari, lpstu liza letak coklat bukan request dari customer pn.. saja nak letak kat belakang minnie... kek tu semuanya ok, sampai je delivery coklat tu dah cair...sebab kek tu letak kat belakang bonet... sebab panas kot, tu yang cair...
nasib baik kek okey saja... itu yang penting.... kalau delivery malam mungkin tak berlak perkara mcm ni kan... thanx banyak2 yer sebab sudi order kali ke 2 pada kami...

jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum....
wassalm

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE