maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

24 April 2012

NUMBER CAKE UPIN DAN IPIN

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA
tempahan dari Azie,
deco : buttercream n figurin upin ipin
cake " marble pelangi "
berat : 3.3 kg
 tahun ni genap 3 tahun, tu yang azie nak kek bentuk nombor 3 ni...
dan yang penting mesti ada upikn dan ipin
 pandangan dari depan tak nampak bentk nombor 3 kek ni... 
azie minta sangat buat kek yang ada upin dan ipin... anak dia minat sungguh...
lepastu nak ada pelangi atas kek tu.... tambah sikit ada sungai mengalir... :)
 tersilap lah kat upin huruf u tu sepatutnya warna biru, gi buat warna kuning juga...
terlupa nak ambil gambar ipin sama...
 ni lah rupo kek bahagian dalam... colourful...marble rainbow kek...
dilapisi dengan buttercream dan bluberry filling...
nyum...nyum....nyum... memng sedap.....
terima kasih azie sudi order dengan liza....
jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE