maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

05 April 2012

PRINCESS CAKE SPECIAL

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA....

TEMPAHAN DARI AZNANI....

cake : coklat moist
teknik : steambuttercream
berat 2.5kg

liza tak pastilah sama ada kek ni untuk anaknyer atau anak saudaranya... liza dapat contoh dari gambar yang customer emailkan... gambar tu dari luar negara... negeri mat salleh.... hehehhehe... tapi princess ni pakai baju penuh yer... yang tunjuk contoh tu pakai baju yang dalam jer..... hehehehhe....yang special tu bukannya apa, customer nak princess ni ada pegangsesuatu mcm kek lah kot... lepastu ada letak lilin....

jadi inilah hasilnya....
 liza deko dengan buttercream tapi menggunakan teknik steambuttercream... kalau nampak dari belakang tu buttercream dia licin macam fondant.... chintaku tak ambik gambar dari belakang... kalau tidak bleh ler nampak dengan jelas....
konon2 nyer princess ni pegang kek dan ada letak lilin.... hehehehehee
ramai betul yang minat warna pink putih untuk tema color princess cake...
ada sesiapa yang berminat nak warna lain....? macam warna hijau, oren, atau hitamke.... ada ke yang nak warna hitam.... ada beran?... 
untuk pengetahuan semua... selalu memng saya akan buatkan kek coklat moist untk princess cake... dan berat kek sebelum dibakar adalah lebih kurang 1.7-2kg... dan hasil lepas di deko akan jadi 
2.5kg dan ke atas .... bergantung pada dekorasi juga.... kadang2 ada design bunga banyak.... lepastu ada fondant pula... semuanya boleh tambah2 jika ada permintaan.... tapi dengan syarat kalau dah nak tambah itu ini.... korang bolehler tambah RM pula yer.... nanti bila sebut jer nak tambah RM semua diam seribu bahasa.... jangan mcm tu.... kami ikut kehenak dan permintaan pelanggan... harga yang kami tawarkan adalah deko dari kami sendiri.... setakat tambah mcm princess ni nak pegang kek letak lilin takpelah.... hehehhehehhe... semuanya boleh dibawa berbincang.... jangan malu jangan segan.... telefon jer kami untuk pertanyaan HARGA PRINCESS CAKE ATAU KEK BARBIE
019-5720120
insyaallah panggilan anda akan dilayan oleh chintaku...
selalu chintaku yang akan take order....
thanx semua.....
wassalam....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE