maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

12 April 2012

PRINCESS CAKE- WAN NUR YANG PUNYA

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
dan salam ceria....

kali kedua ida dari Klang tempah pada liza... sebelum ni ida tempah coklat bouquet bawa balik pantai timur... order sekali dengan princess cake, dah bayar full payment, tapi tertangguh sebab abe nya takdo... kena outstation...
 tunggu punya tunggu baru ler dapat date yang sesuai untuk buat majlis hari lahir anak nya...
 PRINCESS Wan Nur Khatibah Nabila 6thn
tempahan dari iDA...
cake : coklat moist
teknik : steambuttercream
berat 3kg memng berat... memng  berat sebab gaun dia kembang dengan buttercream... dengan letak fondant lagi... hehehehe.... best buat kek ni...
tema : purple
 princess cake sejak kebelakangan ni ramai yang minat design macam ni, liza guna teknik steambuttercream, kalau dapt lihat dari belakang kek ni nampak buttercream yang licin macam fondant... kalau nak tengok dekat kena order lah... :)
kek ni colour purple yer, tapi sebab camera ni tak dapat nak trace warna nyer.. nampak mcm biru... tapi yang bunga dia bleh nampak purple....
 16pcs cupcake buttercream
ada nama birthay girl
 2 set slice cake strawberry dan coklat
 alhamdulillah... ida suka sangat kek dan coklat ni.... siap tanya kelas lagi nak blaja basic buat kek.. bukan ida sorang jer, tapi ramai pula jiran2 kat umah tu... diorang minta liza datang sana buat kelas... ermmm dok pikirkan juga.. insyaallah... jika masa yang sesuai mungkin boleh.... tapi bulan 4 ni pun dah bz sikit....
 LUVLY COKLAT WITH BOX
terima kasih ida... sudi tempah semua ni pada liza...
insyaallah nanti kalau dah duduk dekat sana bolehlah datang ambik kek sendiri.... 
hehehhe takyah delivery jauh2.... 
itupun ida dah pikirkan nak order PRINCE CAKE.... waaaaarggg nak kena cari ilham ler mcm mana nak buat kek mcm tu.... 

jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum 
taknak sejarah berulang lagi... dah order dan confirm katanya, tak bayar deposit lepastu cancel last minit... apa crita? kek dah siap... no..no..no... takde delivery dulu baru nak bayar masa delivery.. dah pernah kena juga.... customer ni pun 2-3 kali order, minta delivery cupcake lepastu kata nak bankin... tapi sampai sekarang tak bayar2 pun...takpalah takde rezeki kami... kalau dia tak mampu nak bayar kami halalkan... tapi kalau dia memang mampu bayar... paham2 jelah yer PUAN FATIN yer.. :)
harap faham situasi kami yer.... kami mencari rezeki dengan membuat jualan secara online... segala bukti jualan kami ada di FACEBOOK dan diblog... alhamdulillah...
sila lah like page kami yer... heheheheeh... gambar terkini dan produk baru, selalu upload kat FB dulu... 
tq semua....
wassalam...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE