maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

11 April 2012

PRINCESS NUR ALEESYA NAURAH

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan salam ceria buat semua....
TEMPAHAN DARI AMY JIRAN DEPAN RUMAH... baru nak upload gambar.... terlepas pandang pula macam mana bleh tak letak dalam blog... ni gara2 tunggu n malas nak update kat bloglah ni... heheheheh... dok mencari-cari juga dlm blog, rasanya takde juga.... 
istimewa untuk anak perempuan amy, nama samaran anak amy memng comel... panggilan manja BUNGA
 Cake : princess (cake coklat moist), 
base bawah  (marble cake)
Filling : coklat ganache
Topping : Buttercream
Weight : 4.3kg

kek kat bahagian dalam, strawberry coklat.....
THANX AMY... sempat juga datang ke majlis harilahir bunga....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE