maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 April 2012

SLICE CAKE REPEAT ORDER LAGI

ALHAMDULILLAH....

3set slice cake tempahan dari miza delivery ke Damansara
slice cake perasa strawberry, oren dan blueberry

jika berminat ada perasa yg lain juga.... kek saiz 10inci, maximum saiz yang sesuai adalah 6x6 = 36 potongan comel2 belaka...
Topping : Buttercream RM35
* Strawbery slice Cakes
* Kiwi slice Cakes
* Orange slice Cakes
* Bluebery slice Cakes
Chocolate Buttercream RM40
* Chocolate slice Cakes
Fresh Cream Topping RM45
* Fresh Fruit Slice Cakes
Slice cake ni diisi dlm box bersaiz 12inci, Minimum saiz yg sesuai dipotong adalah mcm gambar kat atas ni 6x6=36pcs potongan yg comel2 jer...
sesuai untuk mkn ramai2 takyah berebut2 nak potong... slice cake hiasannya sangat simple n buttercreamnya hanya diatas dan di tengah kek nyer dilapisi buttercream+ filling perasa kek yg dipilih)


***Price is subject to change from time to time

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE