maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

23 April 2012

SPONGEBOB UNTUK RIZQI


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA

tempahan dari Amy jiran depan umah untuk kali ke tiga.... hari tu tempah untk anak perempuan amy, PRINCESS CAKE untuk BUNGA...dan CUPCAKE DOORGIFT masa cukur jambul RIZQI... dan kali ni amy tempah untuk rizqi umur setahun..... sambut dengan family jer....
cake : butter cake marble rainbow
berat : 1.5kg
cupcake : coklat moist


jika berminat nak tempah  macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE