maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

11 April 2012

TAT NENAS BENTK BUAH-BUAHAN

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ dan salam ceria buat semua....
PRODUK TERBARU DARI KEKDIHATIKU...
TAT NENAS PELBAGAI BENTUK BUAH-BUAHAN.... kebetulan baru mencuba dah ada customer yang berhajat untuk buat doorgift... alhamdulillah.... 
tart ni bukan jenis biskut yang rangup yer, harap maklum...dia jenis lembut masuk mulut je terus hancur...jadi takde masalah takut lemau, atau masuk angin...

tempahan dari liza... serupa lah pula...
hadiah untuk org marhaban letak dalam paperbag
 1 BOX ADA 35pcs tat nenas RM50 SAHAJA...
bgantung pd b0x n rben
untuk tempahan sila hubungi 019-5720120/4741805

sesuai untuk hantaran pertunangan atau hantaran perkahwinan,
pelbagai bentuk buah-buahan dari tat nenas....
35pcs tat buah with box n riben
tempahan dari liza untuk hantaran perkahwinan...
 TERIMA KASIH PADA SEMUA YANG SUDI KUNJUNGI BLOG KAMI....
....WASSALAM...

 

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE