maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Jun 2012

BISKUT RAYA 2012

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
TEMPAHAN BISKUT RAYA 2012 KINI DIBUKA
 
ALMOND LONDON
(Bahan2 : Tepung, gula, badam, Butter, telur dan coklat)
48++pcs
harga jualan RM25








FANCY AISKRIM
50++pcs
harga jualan RM25
(Bahan2 : Tepung, gula, telur, perasa oren, Butter dan coklat manik gula)

SNOW ALMOND
50pcs
harga jualan RM25
(Bahan2 : Tepung, gula, telur, perasa kopi, Butter, nestum, badam, white breadcrumb, dan coklat,)






 
1 bekas biskut 40++pcs hingga 50++pcs, harga jualan RM22-RM30 harga agent minimum 10 bekas boleh dicampur pelbagai jenis...hubungi kami utk maklumat lanjut...019-57201200 
ATAU
 nazroliza@yahoo.com

p/s : untuk agent kami akan balas dan emailkan harga kepada anda..

thanx

WEDDING CAKE FONDANT-POLIS

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
permintaan inspektor zaki yang bertugas di Marang.... lebih kuranglah yer macam polis... thanx yer tempah dari kami... majlis berlangsung di KL.

nak design sama n warna pun sama yang sebelum ni pernah buat... tapi ada lah kelainan juga... best lah bila dapat buat bear ni berdiri dengan megahnya... 
siap pegang pedang... nak potong kek ngan pedang sakti...

 bunga gumppaste kasi dust..
 THANX
SELAMAT PENGANTIN BARU...
 

KEK BAKUL OREN

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
tempahan dari zai
kek coklat moist
tema oren, merah, kuning...
tq zai...

THANX ZAI... TEMPAH SEKALI DENGAN APAM 200PCS
:)

RM180

BIRHDAY CAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
tempahan dari yanis
cake coklat moist
berat : 3.2kg
selalu kak as yang order untuk majlis sambut hari lahir staff kat tempat kerja..
kali ni birthday kak as, orang lain yang orderkan...
 thanx sebab sudi tempah kat kami lagi...
:)

PRINCESS SERI

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
TEMPAHAN DARI INTAN USJ
PRINCESS SERI

 THANX..

KEBAYA CAKE BAWA KE TAIPING

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
tempahan dari Safi Naz DAN Irwan Ridzuan
ISTIMEWA UNTUK SEPUPU SEPAPAT kami di Taiping

tukang jahit yang buat ni... butik KEKDIHATIKU

cupcake dan kek
 
THANX WAN N PNUT... SEBAB BAWA NAIK KERETAPI ELOK2 KEK YANG AKK BUAT NI...
RISAU BETUL...
SELAMAT BERTNANG BUAT WAN IKMAL

PRINCESS CAKE- ASYIFA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
PRINCESS ASYIFA
TEMPAHAN DARI AZLA GOMBAK
HAPPY BIRTHDAY ASYIFA
 delivery ke Gombak, tunggu kat stesen minyak.. sekali tengok cik abang datang ngan moto... ingatkan nak ambik naik moto.... rupanya nak suruh masuk dalam terus delivery...  jauh juga masuk kedalam kawasan umah ni... hehehhehe... dengan jalan yang berbonggol2... risau betul... batnya tergolek2 menari pula princess ni....
TERIMA KASIH daun keladi
nanti bleh order lagi... :)

GUBAHAN BIRU UNTUK SI DIA...

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
tempahan gubahan hantaran pertunangan dari BAD.


sejadah

telekung

sepasang baju kurung

bekas cincin

boleh tempah bekas hantaran untk letak sendiri barang hantaran
minima 5 set keatas untuk 1 tema/warna
 alhamdulillah akhirnya dah diambil orang... semoga majlis berlangsung dengan lancarnya...
amin

KELAS TOPSY TURVY DI CITRA KLASIK

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

KELAS TOPSY TURVY dianjurkan di CITRA KLASIK Kajang...
cikgu jemputan dari JB, Saadiah, cikgu liza juga...
liza nyibokkan diri sebagai pembantu yang bzbody... bantu apa yang perlu dan yang termampu... selain dari tu boleh la menambahkan keyakinan bila nak buat kelas nanti... insyaallah...
ada yang berminat?

Saadiah minta liza sediakan kek dan buttercream untuk kelas ni..
ada 5 orang yang datang belajar... jadi kena buat 20biji kek coklat moist...
Thnx pd cintaku yg tunggu kek dimasak sampai 3-4 pagi sambil tengok bola...dinda masuk beradu yer, esok ada kelas... :) awal2 lagi dah bangun buat buttercream pula...
ada seorang student yang tak datang... kek diagihkan sorang 4 biji...


HASIL YANG TELAH SIAP DIDEKO...
student s orang lagi yang tak datang tu, saadiah buat demo, cara nak cantas kek jadi herot...
student dah siap semuanya, barulah sikit2 liza mendeko... mana yang sempat jer... cikgu saadiah tolong buatkan riben n colour kat kek tu... kelas yang sangat gumbira...
liza volunteer jadi assistant sifoo haritu... semoga semuanya terus suksis...

HASIL DEKORASI...

terima kasih pada saadiah yang sudi ambik liza jadi pembantu bzboy... jika ada salah silap dan yang terkurang, maaf yer... best sangat dapat join kelas ramai2 ni... hari t liza belajar sorang jer...
thanx lagi sekali dapat tunjuk ajar dan dorongan dari cikgu untuk buat kelas...

BLEH TENGOK SINI...klik bawah ni...
TOPSY TURVY LIZA

jadi ada sesiapa yang berminat untuk belajar teknik toreh menoreh
sampai kek ni jadi senget dan herot berot...
hingga jadi cun melecun...
apa tunggu lagi... contact liza...
RM500 untuk yuran kelas ni
tak cukup bajet, bleh kumpul RM dalam tabung mulai sekarang...
insyaallah...

:)




27 Jun 2012

PINK PILLOW CAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
tempahan dari syida
pick up kat std bukit jalil





THANX...
 

KEK BAKUL BUNGA EMAS

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
TEMPAHAN DARI AZRIYAH
DELIVERY PUJ


NAK BUNGA GOLD n MAROON
 THANX...

KEK BUTTERCREAM DAN BUNGA GUMPASTE 
jika berminat untuk tempahan seperti diatas
hubungi kami
019-5720120
nazroliza@yahoo.com

HANTARAN CUPCAKE PINK PEACH

 لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 16pcs coklat moist 
deco fondant 
tempahan dari mohd suzairi

terima kasih...
jika berminat untuk tempahan pelbagai dekorasi cupcake dan kek
boleh hubungi 019-5720120 
atau emailkan kepada kami
nazroliza@yahoo.com...


CUPCAKE ROSES KE ROMPIN

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 TEMPAHAN DARI FISHA
minta tunang nya datang ambik kat umah nak dibawa ke Rompin...
bertemakan pink terang, pink lembut dan putih...



49pcs mini cupcake pink putih
CAKE IN JAR
tempahan dari fisya 5 red velvet, 5 rainbow cake
temahan dari amy 6 red velvet
dan 200pcs apam lupa nak ambik gambar...

thanx fisha

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE