maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Jun 2012

DOORGIFT CUPCAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
500pcs cupcake coklat moist deco buttercream dan bunga kecil fondant.. tempahan dari bakers farizah.. delivery ke Kajang...

 mula2 farizah nak cupcake plain jer... kami dah g bangi nak delivery, dia minta tolong deco sekali, katanya tak sempat nak buat... sebab baru berpindah dari shah alam ke kajang... malam esok tu baru delivery... balik umah terus buat buttercream dengan order yang lain2 pun kena buatkan.. kerahan tenaga dilakukan... kakak n angah kena kerja lebih sampai lewat malam... nasiab baik chintaku ada, bolehlah tolong buatkan dengan anak2... diriku pla dok menekap bunga fondant... lepastu 2-3 biji kek menyusul..
 lain kali takmo lah ambik order macam ni... penat dan kerja jadi tak terurus... kelam kabut jadinya... huhuhuhuhu...
apa2 pun rezeki juga...
alhamdulillah...

thanx pada anak2 ku n chintaku...
:)

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE