maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Jun 2012

FINDING NEMO CAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

TEMPAHAN DARI FENDI
CAKE : BUTTER COKLAT + OREN
BERAT : 2.5kg
SIZE : 8 inci
TEMA : NEMO

tempahan melalui email... wife en. fendi kirim email serta contoh gambar NEMO ni... tengok gambar macam mat saleh nyer cake... tapi 2tier,,, boleh jer nak buatkan... tapi kalau 2 tier RM pun TIER jugalah, tambah RM je semua boleh... tapi ikut bajet customerlah... seronok betul bila dapat kek yang diimpikan oleh anak2 diorang.... anak2 liza pula, semua kek yang liza buat diorang nak... tambah2 lagi kalau fondant... cukup suka nak kunyah fondant ni...
memang sedap, sebab fondant homemade...
alhamdulillah... kebetulan kami 1 family g hantar kek ni kat umah customer, rupanya ada majlis bertunang sekali... langkah kanan rupanya... rezeki bila dah tuan rumah jemput makan nasi minyak.... time tengahari perut mestilah lapar... 
nyum..nyum...nyum...
terima kasih yer jemput kitaorang ni makan kat majlis tu... cuma time birthday diorang tak buat lagi... dalam banyak2 delivery bila buat majlis kenduri atau birthday jarang tuan rumah jemput kitaorang hadir majlis kenduri... lepas hantar terus jer balik dengan ucapan terima kasih... hehehehehe
ada yang pelawa juga, tapi kita tak sempat nak datang, banyak kerja yang menanti...
apa2 pun terima kasih pada semua yang sudi tempah dengan kami...
semoga semuanya diberkati dan dimurahkan rezeki...
amin
insyaallah...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE