maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

15 Jun 2012

HAPPY ANNIVERSARY 2001-2012

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA

istimewa untuk kami berdua, walaupun kurang memuaskan hati hasilnya... nak kena cuba lagi.... testing jer... liza memang kurang pengetahuan tentang continental cake... nak kena timba ilmu lagi ni...
lebih kurang jam 9 pagi di ijabkabulkan, genaplah 11 tahun usia perkahwinan, semoga kami diberikan kekuatan dan ketabahan dalam kehidupan ini... Banyak rintangan dan dugaan telah kami harungi bersama. suka duka, pahit manis, susah senang tetap bersama, ku pohon pada mu Ya Allah, semoga hubungan ini kekal hingga ke syurga dan sentiasa diberkati.... Rahmatilah kami sekeluarga Ya Allah.. Amin... Terima kasih pada chintaku yg sudi menjaga diriku dan sabar dengan karenahku ini.... HACKS!!!!
 2 hari yang sibok buat kek untk customer, tak sempat nak buat untuk diri sendiri..lewat sikit baru berkesempatan buat kek dan potong kek untuk kami berdua... happy sangat2....
ALHAMDULILLAH...
I LUV U SO MUCH, CHINTAKU...
:)



KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE