maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

26 Jun 2012

KEK HARI GURU 2012

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA YANG MEMBERI TUNJUK AJAR DAN ILMU KEPADA LIZA, ANAK2 DAN CHINTAKU...
TEMPAHAN DARI MRS CHIN GURU KINDERGARDEN
SPONGECAKE COKLAT
DECO : BUTTERCREAM DAN FONDANT
TEKNIK : BUTTERCREAM AIRBRUSH
BERAT : 3KG
SAIZ : 14X10 inci
cikgu ni siap pesan nak ada ABC, 123, pembaris n pemadam
nak sambut dengan anak didik nya...
semoga cikgu ni puas hati, coz yang lain2 tu imaginasi sendiri siap buat buku n crayon lagi...

ORDER DARI KAKAK... bawa ke sekolah agama
CAKE : SPONGECAKE STRAWBERRY N COKLAT 
SIZE : 12X12 inci
BUNGA UTK HARI GURU... SEKOLAH KAFA


YANG NI PULA KEK UNTUK ANGAH BAWA KE PRASEKOLAH...
PASEKOLAH, KELAS D'SAYANG
kelas angah sambt lewat hari guru... sebelum tu dah bagi kat cikgu dia cake in jar...

yang ni pula order dari NUR... tak kisah deco macam mana tapi nak kek coklat...

tempahan dari nur...
cake : butter coklat
berat : 1.7kg
filling : strawberry
 
seronok anak2 bila dapat bawa apa yang diorang nak... 
SELAMAT HARI GURU
TERIMA KASIH CIKGU...
2012
Tahun depan anak2 dah sekolah kat tempat lain pula..
pindah rumah, sekolah pun kena tukar berdekatan dengan rumah lah...
dah daftar angah untuk darjah 1 dan sekolah agama
cuma kakak kena tunggu habis sekolah dulu untuk minta surat pertukaran sekolah jer...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE