Halaman

i FOLLOWWWW

KALENDAR KELAS

20 Jun 2012

KEK POTONG @ SLICE CAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA
 
order dari maziah....
thanx.....

3 SET SLICE CAKE COKLAT ORDER DARI KAK INA BAWA KE MUAR...
 


jika berminat ada perasa yg lain juga.... kek saiz 10inci, maximum saiz yang sesuai adalah 6x6 = 36 potongan comel2 belaka...
Topping : Buttercream RM35
* Strawbery slice Cakes
* Kiwi slice Cakes
* Orange slice Cakes
* Bluebery slice Cakes
Chocolate Buttercream RM40
* Chocolate slice Cakes
Fresh Cream Topping RM45
* Fresh Fruit Slice Cakes
Slice cake ni diisi dlm box bersaiz 12inci, Minimum saiz yg sesuai dipotong adalah mcm gambar kat atas ni 6x6=36pcs potongan yg comel2 jer...
sesuai untuk mkn ramai2 takyah berebut2 nak potong... slice cake hiasannya sangat simple n buttercreamnya hanya diatas dan di tengah kek nyer dilapisi buttercream+ filling perasa kek yg dipilih
dan untuk makluman semua, slice cake nyer design simple dan tak sama kadang2 tu.... kalau nak buat huruf2 macam ni boleh saja... tapi kalau nak design2 maaf ler takde design2 yang boleh pilih... ikut tangan saya lah nak design camner pun.... hehehheehhee... harga pun dah murah... design pun simple, kena lah ngan harganya....
tq semua....
kala nak tempah sila hubungi kami
019-5720120
atau
nazroliza@yahoo.com

Tiada ulasan:

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kongsi resepi

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE