maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Jun 2012

KELAS TOPSY TURVY DI CITRA KLASIK

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

KELAS TOPSY TURVY dianjurkan di CITRA KLASIK Kajang...
cikgu jemputan dari JB, Saadiah, cikgu liza juga...
liza nyibokkan diri sebagai pembantu yang bzbody... bantu apa yang perlu dan yang termampu... selain dari tu boleh la menambahkan keyakinan bila nak buat kelas nanti... insyaallah...
ada yang berminat?

Saadiah minta liza sediakan kek dan buttercream untuk kelas ni..
ada 5 orang yang datang belajar... jadi kena buat 20biji kek coklat moist...
Thnx pd cintaku yg tunggu kek dimasak sampai 3-4 pagi sambil tengok bola...dinda masuk beradu yer, esok ada kelas... :) awal2 lagi dah bangun buat buttercream pula...
ada seorang student yang tak datang... kek diagihkan sorang 4 biji...


HASIL YANG TELAH SIAP DIDEKO...
student s orang lagi yang tak datang tu, saadiah buat demo, cara nak cantas kek jadi herot...
student dah siap semuanya, barulah sikit2 liza mendeko... mana yang sempat jer... cikgu saadiah tolong buatkan riben n colour kat kek tu... kelas yang sangat gumbira...
liza volunteer jadi assistant sifoo haritu... semoga semuanya terus suksis...

HASIL DEKORASI...

terima kasih pada saadiah yang sudi ambik liza jadi pembantu bzboy... jika ada salah silap dan yang terkurang, maaf yer... best sangat dapat join kelas ramai2 ni... hari t liza belajar sorang jer...
thanx lagi sekali dapat tunjuk ajar dan dorongan dari cikgu untuk buat kelas...

BLEH TENGOK SINI...klik bawah ni...
TOPSY TURVY LIZA

jadi ada sesiapa yang berminat untuk belajar teknik toreh menoreh
sampai kek ni jadi senget dan herot berot...
hingga jadi cun melecun...
apa tunggu lagi... contact liza...
RM500 untuk yuran kelas ni
tak cukup bajet, bleh kumpul RM dalam tabung mulai sekarang...
insyaallah...

:)




Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE