maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Jun 2012

MIXER BERJAYA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

apa yang diorang bawa ni... nampak berat semacam jer...
hehehhehehheh... mixer baru sudah sampai... yang dulu nyer 10liter
sekarang dah upgrade 20liter...
MIXER BERJAYA yang tahan lasak... harga pun berpatutan...

Ni contoh gmbr kat kdai cke berjaya... Dah 2 biji rembat kat situ... Liza nyer yg takde besi jaring tu... Harga yg besau tu RM1200+-... 20liter... Yg kecik tu RM888 10liter... 
Katanya harga tengah promosi skrgnih... macam sama jer harga yang liza beli dulu...

NI CERITA PASAL MIXER DULU... KLIK JE KALAU NAK TAU... 

 siapa2 yang buat adunan roti mesti tahu macam mana keadaan mixer ni...
memang sesuai untuk adunan roti... bergegar2 mixer baru ku ini... kebetulan ada yang order roti... bleh buat banyak terus... memang tahan lasak...

terima kasih pada mixerku... modal besar sikit tapi hasilnya insyaallah akan dapat pulangan... 
terima kasih juga kat chintaku...
nanti nak order oven besar pula yer...
:)

2 ulasan:

Salina sha berkata...

Assalam, sya sdg cri mixer berjaya.sya nak tahu mcmana nak pakai mixer tu. ada suis speed ke kat mixer tu?bole ke guna utk buat cookies/biskut?

NAZROL n LIZA berkata...

AS SALAM... insyaallah bila dah beli mesti tahu nak guna macam mana... hehehe... ada 3 speed bleh laju slow... kalau buat cookies biskut saya tak pernah guna mixer berjaya... guna hand mixer n uli je ngan tangan. kalau nak adunan yg banyak mungkin bleh guna mixer besar kot... saya tak pasti sangat...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE