maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Jun 2012

PRINCESS CAKE- ASYIFA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
PRINCESS ASYIFA
TEMPAHAN DARI AZLA GOMBAK
HAPPY BIRTHDAY ASYIFA
 delivery ke Gombak, tunggu kat stesen minyak.. sekali tengok cik abang datang ngan moto... ingatkan nak ambik naik moto.... rupanya nak suruh masuk dalam terus delivery...  jauh juga masuk kedalam kawasan umah ni... hehehhehe... dengan jalan yang berbonggol2... risau betul... batnya tergolek2 menari pula princess ni....
TERIMA KASIH daun keladi
nanti bleh order lagi... :)

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE