maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

15 Jun 2012

PRINCESS CAKE - PRINCESS MARIESYA

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA

tempahan kali kedua dari JIHAN utk birthday anak perempuannya...
cake : BUTTERCAKE VANILLA
berat 2.2kg
tema : pink putih

PRINCESS MARIESYA
jika berminat nak tempah  KEK BARBIE,  saya lebih suka sebUt PRINCESS CAKE..
nak macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com

TEMPAHAN KEK BEN 10 DARI JIHAN UTK BESDAY BOY SEBELUM NI

sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum yang selalu akan jawab panggilan telefon dan sebarang pertanyaan pada order adalah chintaku merangkap customer service.... hehehheheh... tugasan ini khas untuk chintaku... lebih pakar dari saya yang sukar nak menjawab segala pertanyaan customer... almaklumlah... kadang2 time org tel atau sms liza tengah mendeco... tak dapat nak jawab yer.... :)
tq yer pada sema yang sudi bertanya atau yang ingin order pada kami....
TERIMA KASIH....
:)

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE