maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

15 Jun 2012

CHICKEN FLOSS ROLL vs HULK

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

roti utk makan bersama family... JIKA BERMINAT NAK ORDER PUN BOLEYYYY....


CHICKEN FLOSS ROLL
dihiasi dengan taburan cheddar dan chicken floss, ditambah dengan pula ikan tuna mayonis dalam gulungan roti.... pergghhhh!!!.... memang sedap dan mengeyangkan....

 ROTI BLACK N WHITE... terajin nak buat warna lain...cuma ditukar color jadilah ROTI INCREADIBLE HULK.... hehehhehhe... Tunggu roti dok naik tinggi jd hulk baru leh bakar...

roti yang sedang menaikkan diri....
yang hijau rasanya pandan
yang hitam rasanya cokolat....

inilah hasilnya yang baru keluar dari oven...gebuzzzzzz nyer roti saya.... fresh from oven gambar rotiyg bawah ni ler rupo sebenar masa g kelas.... :)

roti cendawan.... manis dan gebuzzzz... :)
 nampak tak kegebuannya itu....
alhamdulillah anak2 suka sangat... :)

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE