maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Jun 2012

WEDDING CAKE FONDANT-POLIS

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
permintaan inspektor zaki yang bertugas di Marang.... lebih kuranglah yer macam polis... thanx yer tempah dari kami... majlis berlangsung di KL.

nak design sama n warna pun sama yang sebelum ni pernah buat... tapi ada lah kelainan juga... best lah bila dapat buat bear ni berdiri dengan megahnya... 
siap pegang pedang... nak potong kek ngan pedang sakti...

 bunga gumppaste kasi dust..
 THANX
SELAMAT PENGANTIN BARU...
 

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE