maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

30 Ogos 2012

PRINCESS CAKE - PRINCESS ZARA SOFIE

 لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

PRINCESS ZARA SOFIE
TEMA PINK

THANX PADA YG SUDI ORDER...
maaf yer tak ingat siapakah gerangan tuan punya yg order ni.... :)


 AMAZING SPIDERMAN ...WITH LOVE.... ♥♥♥
 TERIMA KASIH....


jika berminat nak tempah macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum
TERIMA KASIH...

28 Ogos 2012

KEBUN DURIAN KG SEMPENEH




لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
balik kampung papa liza sebelum puasa... g makan durian... lama tak merasa durian papa... sejak dia dah pencen ni baru lah dia berkesempatan dok jenguk kebun... sebelum ni ehem...ehem.. biarlah rahsia :0

bawa anak2 merasa masuk kebun... tau makan jer... macam mana nak cari nak durian, bukan main petik kat pokok tau... kena tunggu luruh dulu..
 
nak melangkah masuk ke kebun papa, kena lalu kot kebun orang lain dulu... almaklumlah ramai yang taknak kebun dekat ngan anak sungai, so yang lain2 tu undi lah... ni kebun aruah tok som, untuk anak2 lelaki dapat kebun, anak2 perempuan dpt umah pusaka...
ni durian kat kedai tepi jalan tu, bukan papa punya... tuan punya kedai ni nak tunjuk durian ni lain dari yang lain... satu tangkai ada 2 biji durian...

ni ler tuan punya durian kembar..

dan yang ni tokey durian KEKDIHATIKU.... :)

hari yang nak balik ke KL, kat pekan Batu Kurau ada buat makan2 durian.. semua dijemput hadir... syioknya makan ramai2... berebut2.... bonet dah penuh durian, sempat lagi menyinggah makan... ni ler orang nyer yang buat jamuan makan pulut durian, tak ingat namanya... kalau tak silap ada panggilan nama paklang... sedap betul makan pulut durian lepastu letak kuah santan, manis2 masin2 gitu...

alhamdulillah... best sangat dengan suasana kat kebun durian bersama anak2...

TEMPAHAN HAMPERS

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
 
tempahan dr AS BABY CAKE
2 helai tuala baby
12pcs lampin
playmate : baby first book
toys activity keys...
baju baby girl 2 helai
baby powder, syampoo, baby bath, losyen
baby plate
baby wipes
 HAMPER BABY CAKE

untuk customer KEKLAPIS, CIK CEMPAKA

tempahan hamper dari DIDI..
tq...

8 buah hamper makanan
8 buah hamper utk baby
5 hadiah cenderahati
tempahan dari 10skn


 
jika berminat nak tempah macam ni sila hubungi kami KEKDIHATIKU
019-5720120 atau email
nazroliza@yahoo.com
sebarang tempahan yang dah anda confirm sila depositkan RM dulu yer....
baru kami masukkan dalam list order...
harap maklum
TERIMA KASIH...
 
WASSALAM...

SHIDA TEMPAH LAGI KEK HANTARAN FONDANT

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
TEMPAHAN KALI KE 2 DARI SHIDA..
sebelum ni shida tempah PILLOW CAKE  alhamdulillah shida berpuas hati...
kali ni nak bunga penuh atas...
 
 bunga rose ni liza buat sendiri... alhamdulillah penat lelah yang berbaloi2... berhari2 nak buat bunga ni...
 bunga yang belum siap dispray... dan hasilnya...


 shida minta liza buatkan MINI KEK juga...
ada contoh yang shida emailkan pada kami... cuma warna dan bunga je lain dari yg asal...
 alhamdulillah, shida suka sangat... terima kasih kerana beri kepercayaan pada liza untuk mendeko kek yang belum pernah liza buat lagi...
 
jika berminat untuk buat hantaran, mini kek pun sesuai juga...
 
hubungi kami utk maklumat lanjut...
019-5720120 
ATAU emailkan detail jenis tempahan pada
nazroliza@yahoo.com
 
wassalam...

RED VELVET IN JAR

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
KEK BOTOL MASIH HANGAT DI PASARAN...
 
 
 
tempahan dari Cha Honey 10 botol
Acik Best 2 botol
Safi Naz 4 botol
Irwan Ridzuan 6 botol
syikin 4 botol.
 
ALHAMDULILLAH...
TERIMA KASIH...
 

JUALAN AMAL MINI CUPCAKE

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
tempahan dari Zainab... pelukis kaligrafi yang hebat... 
Boleh jenguk hasil lukisan beliau disini...
memang cantik dan mempunyai maksud yang mendalam...
tulisan khat menggunakan hand painting... bukan dicetak yer...
mini cupcake untuk dibawa ke sekolah anaknya.. ada jualan amal...

50pcs mini cupcake coklat moist
thanx zainab...
semoga dimurahkan rezeki...
amin...

LEBIH JAUH LEBIH DESTINASI

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
ZMC CLUB buat family day kat PD...
 


 orang kuat ZMC.... :)

 
alhamdulillah... family day untuk yang pertama kalinya... nanti jumpa lagi...

13 Ogos 2012

PENGUMUMAN CUTI HARI RAYA KAMI

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


Alhamdulillah lagi beberapa hari umat Islam diseluruh dunia akan menyambut Hari Raya Aidilfitri dan dalam masa yang sama terasa sedih sangat untuk meninggalkan bulan Ramadhan.. Moga-moga kita semua dipanjangkan umur untuk bertemu dgn bulan Ramadhan pada tahun hadapan insya Allah aaminn.
Pada 7 terakhir ramadhan ni, mesti semua menggunakan kesempatan ini untuk beribadat dan beramal.. Alhamdulillah... Tak kurang juga yang sibuk2 dok buat persiapan untuk raya yang tinggal lagi beberapa hari je lagi ni.. Syoknya nak raya...

pada mereka yang balik raya, berhati2 dijalan raya....

terima kasih pada semua customer, biskut raya n kek lapis dah boleh pick up pada hari isnin, selasa atau rabu... 13-15 Ogos 2012... nak dtg sila sms dulu bagitahu awal2 yer...
khamis saya dah nak balik kg...

KAMI DI RN IDEAL ENTERPRISE
AKAN MULA BERCUTI DARI MENGAMBIL SEBARANG TEMPAHAN BERMULA DARI KHAMIS 16 OGOS HINGGA 31 OGOS 2012... 
JIKA ADA PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN BOLEH EMAILKAN KEPADA nazroliza@yahoo.com... insyaallah jika berkesempatan kami akan beri jawapan dlm masa terdekat.. kalau takde tu... kami dok syiok beraya lagi lah yer.... :)

WASSALAM

10 Ogos 2012

TEMPAHAN BISKUT RAYA, HAMPER DAN KEK LAPIS

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA BUAT SEMUA...

SEGALA TEMPAHAN SUDAH DITUTUP..
last2 minit nyer order saya dah tak ambik.... untuk tempahan selepas raya dialu2kan...
TERIMA KASIH PADA SEMUA YG SUDI MEMBUAT TEMPAHAN PADA KAMI... LAST PICK UP UTK AGEN2 BISKT RAYA, HAMPER DAN KEK LAPIS ADALAH PADA HARI RABU 15 OGOS 2012...

TERIMA KASIH
:)

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE