maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Ogos 2012

PENGUMUMAN CUTI HARI RAYA KAMI

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


Alhamdulillah lagi beberapa hari umat Islam diseluruh dunia akan menyambut Hari Raya Aidilfitri dan dalam masa yang sama terasa sedih sangat untuk meninggalkan bulan Ramadhan.. Moga-moga kita semua dipanjangkan umur untuk bertemu dgn bulan Ramadhan pada tahun hadapan insya Allah aaminn.
Pada 7 terakhir ramadhan ni, mesti semua menggunakan kesempatan ini untuk beribadat dan beramal.. Alhamdulillah... Tak kurang juga yang sibuk2 dok buat persiapan untuk raya yang tinggal lagi beberapa hari je lagi ni.. Syoknya nak raya...

pada mereka yang balik raya, berhati2 dijalan raya....

terima kasih pada semua customer, biskut raya n kek lapis dah boleh pick up pada hari isnin, selasa atau rabu... 13-15 Ogos 2012... nak dtg sila sms dulu bagitahu awal2 yer...
khamis saya dah nak balik kg...

KAMI DI RN IDEAL ENTERPRISE
AKAN MULA BERCUTI DARI MENGAMBIL SEBARANG TEMPAHAN BERMULA DARI KHAMIS 16 OGOS HINGGA 31 OGOS 2012... 
JIKA ADA PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN BOLEH EMAILKAN KEPADA nazroliza@yahoo.com... insyaallah jika berkesempatan kami akan beri jawapan dlm masa terdekat.. kalau takde tu... kami dok syiok beraya lagi lah yer.... :)

WASSALAM

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE