maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

28 Ogos 2012

SHIDA TEMPAH LAGI KEK HANTARAN FONDANT

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
TEMPAHAN KALI KE 2 DARI SHIDA..
sebelum ni shida tempah PILLOW CAKE  alhamdulillah shida berpuas hati...
kali ni nak bunga penuh atas...
 
 bunga rose ni liza buat sendiri... alhamdulillah penat lelah yang berbaloi2... berhari2 nak buat bunga ni...
 bunga yang belum siap dispray... dan hasilnya...


 shida minta liza buatkan MINI KEK juga...
ada contoh yang shida emailkan pada kami... cuma warna dan bunga je lain dari yg asal...
 alhamdulillah, shida suka sangat... terima kasih kerana beri kepercayaan pada liza untuk mendeko kek yang belum pernah liza buat lagi...
 
jika berminat untuk buat hantaran, mini kek pun sesuai juga...
 
hubungi kami utk maklumat lanjut...
019-5720120 
ATAU emailkan detail jenis tempahan pada
nazroliza@yahoo.com
 
wassalam...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE