maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 September 2012

BUFFET THAI STEAMBOAT

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
makan kat sini bersama family memang best... siap RM pun best juga...
RESTORAN Q THAI
macam2 ada...
udang nya pun besar2... 
anak2 suka sangat...
harga utk kakak bukan lagi kanak2... baru darjah 4 tapi sebab dia tinggi harga dah ikut jadi dewasa...
Steambot RM22, sizzling RM27/dewasa... Budak2 ada y free dan harga dari RM12... mengikut ketinggian budak2... takde nyer umur bawah 12 tahun... 
banyak jenis lauk yang dihidangkan.... ambik yang mana berkenan.... :)
kami dah booking siap2 meja, so datang tengok dah ada nama kat atas meja tu....


Budak kecik ni sorang mkn udang besau dkat sekilo kot... Sampai ada org tolong kutip pinggan yg penuh dgn kulit udang.... Memang berbaloi adik mkn.. Adik sorang je tak yah bayaq.... :-)
macam2 yang kami ambik... ketam, udang, kepah, yang tak pernah makan pun try ambik juga rasa... tiram pun banyak juga yang kakak makan... tomyam dia pun sedap, kami saja pun dah 3-4 kali orang tu datang tambah tomyam... hehhhhehehe.. takyah makan nasi nanti cepat kenyang, makan lauk pauk jer...

 sampai ke malam makan nyer.... sampai dah tak bleh nak telan.... macam2 desert ada... aiskrim lagi la, bermangkuk2 tambahnya... kejap2 g ambik lagi...
air je kami ambik mineral water murah sikit :) ... buffet ni tak termasuk air...
alhamdulillah...
total makan 1 family lebih kurang rm100... adik jer free tak kena kira...
bolehlah 1 family merasa kat makan kat tempat ni... 2-3 bulan sekali boleh dtg lagi... 
insyaallah...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE