i FOLLOWWWW

KALENDAR KELAS

13 September 2012

CARPET MURAH GILER!!!

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
boleh caya ke harga murah sangat2 ni....
dah pergi baru tahu... alkisahnya sebelum pergi dah warning siap2, 
takda beli apa2 tau... just g ronda2 jamu mata saja...
 sekali dah sampai,
  makkkkk oooooiiiii murah nya... murah giler tu.... giler pun tak semurah macam ni...
ingatkan nak rembat utk bilik tidur jer... ni satu umah nak letak kapet baru... almaklumlah tak sabar nak masuk umah baru... yang kuncinya taktau bila nak dapat lagi... huhuhuhu....
 
 HAPPY HOUR.... rembat satu carpet besar harga asal RM 450 harga runtuh RM120

ni sebahagian yang kami beli...
 yang ni kami rembat warna hijau, merah, biru RM100 harga asal RM250
angah nak warna hijau, yang adik pula nak warna biru.... bolehlah nanti letak dalam bilik diorang ni...
 kami beli yang saiz besar 2 harga asal RM450 jadi RM150, warna merah hitam utk ruang tamu dan warna pink untuk kakak. lepastu beli kapet untuk ruang meja makan warna hijau... nak cari yang murah2 RM70 satu, lepastu datang pula tukang lelong, beli 1 percuma 1, yang RM70 beli 2 jadi RM100.. rembat 2 kapet lagi... so jumlah kapet yang kami beli 8 jenis kapet... ada lah free gift lapik kaki ambik 2 yang kecik punya... tu pun kami yang minta... :)
dapat brother sorang ni best bagi harga jatuh merundum terus... dah kasi harga murah, minta lagi murah... tapi tak ambik gambar dia... gambar kapet lain2 pun ada dalam hard disk yang rosak tu.... ni pun ambik gambar yg ada dlm fb ngan galaxi tab yang tak delete lagi.... malas nak buka dah karpet tu, tunggu masuk umah baru lah nanti rasmi...

penuh bonet dengan tempat duduk belakang... hehheheh
first time shopping carpet macam ni... selalu beli tikar buluh jer ngan carpet yg murah2...
korang nak beli karpet macam ni time murah tunggu time raya.. ni raya 2012..
JAKEL buka gudang besar punya kat SHAH ALAM....
selamat bershopping...



AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kongsi resepi

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE

WEDDING CAKE

WEDDING CAKE
untuk wedding cake harga mengikut saiz, boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut...

HANTARAN KEK BAKUL

HANTARAN KEK BAKUL
HANTARAN KEK SAIZ 8" RM15O

TOPSY TURVY CAKE

TOPSY TURVY CAKE
TOPSY TURVY RM 500

BIRTHDAY CAKE WITH FIGURIN

BIRTHDAY CAKE WITH FIGURIN
BIRTHDAY CAKE FONDANT RM180 keatas saiz 8 inci

PRINCESS CAKE BUTTERCREAM

PRINCESS CAKE BUTTERCREAM
BUTTERCREAM RM130, FONDANT RM180-RM200

COKLAT DI HATI KU....

COKLAT DI HATI KU....

APAM DINOSOUR

APAM DINOSOUR
100pcs RM30. tambah filling RM35

RAINBOW CAKE

RAINBOW CAKE
RM90 DECO BIASA SAJA.... :)

DOORGIFT ROSES

SOLO CUP

SOLO CUP

RED VELVET ALA SLICE CAKE 12X12inci = 28pcs

RED VELVET ALA SLICE CAKE 12X12inci = 28pcs
RM75, ADA STRAWBERRY RM80

MINI CUPCAKES

MINI CUPCAKES
36pcs RM70, 49pcs RM95, 64pc RM125, 100pcs RM1.60 SIMPLE DECO BUTTERCREAM, CAKE COKLAT MOIST