maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 September 2012

LINE CLEAR KAT PENANG

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 balik awal sebelum raya 2012, singgah Penang, nak pekena telur sotong kat line clear
lama tak naik feri sejak dok KL ni...
 ramai time ni, kami booking meja awal jam 5 petang, tu pun dah berbaris orang
 lauk yang selalu kami ambik telur sotong, ayam goreng, sayur kobis, daging masak hitam ngan kuah campur






 layan gambar ler...

 time nak bayar pun sesak kat line clear ni....
 ni lah lauk telur sotong yang susah sangat nak cari nasi kandaq kat kl...kalau tak Balik Pulau, semua kedai nasi kandaq gerenti ada, senang jer depa dapat supplier.. harga pun boleh lah tahan mahal nya... :)
kalau ada kat kl pun mungkin tak menepati citarasa ku... kat Pulau punang ni nak habaq mai, teloq sotong dia besaq2 belaka. anak2 pun suka...
apa lagi pi lah serbu nasi kandaq LINE CLEAR kat Penang...
:)

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE