maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

16 Oktober 2012

46 TAHUN ATM MENANTI

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
11 OKTOBER 2012
"Tahniah buat semua pemain ATM bermain demi negara menyikirkan Singapura...
kami warga Malaysia menyokong ATM "
kata2 semangat dari salah seorang anggota, sapa lagi kalau bukan si diaaaaa... terus taip kat FB...
masa ni ATM lwn Singapore...
penalti 5-4, 2-2 secara agregat selepas masa tambahan...
dengan kemenangan yg ATM dapat hari tu... diorang dapat ler nanti habuannya....
Kolonel Kehormat Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM), Sultan Ahmad Shah mengumumkan habuan RM50,000 kepada pasukan Angkatan Tentera Malaysia (ATM)
 syioknyer... menaikkan semangat lagi tu... kalau liza pun nak juga... sapa yg taknak kan... :)
meloncat2 kegembiraan chintaku melayan bola sambil menahan perasaan nak menjerit2 sbb time tu anak2 pun teman ayahnya tengok bola tapi diorang dah tido kat tepi ayahnya......
hehhheheh... liza tak berapa sangat layan bola... adakala syiok tengok, adakala bolehlah...bolehlaaaa... ikut je apa yg chintaku sokong n suka pasukan mana... 
kalau baju bola pun selalu chintaku yg belikan untuk sefamily... :) 
teringat masa dok kat Penang, ada perlawanan bola kami niaga burger kat stadium... time perlawanan mula, chintaku akan masuk dalam stadium tengok... liza dok kat luar jaga gerai... sebelum game habis chintaku dah keluar siapkan burger banyak2 dan air pun siap cedok... 
best la time orang keluar, lapau n dahaga ler... selalu game yg ramai penyokong mesti sold out punyer...

final ni dah plan chintaku nak bawa satu family... hati tu memang nak ikut juga... tapi bila pikir balik nak bawa hero2 dua orang ni... nak tengok bola ke nak tengok depa nanti.... hero2 ni nanti buat kacau ayahnya nak bagi tumpuan 100%... sebab selalunya pergi mana2, hero2 ni yg akan ikut ayahnya, ibunya lenggang kangkung jer... ^_^... sebab tu bila time shopping syiok je... diorang berkepit ngan ayahnya...

20 OKTOBER 2012, FINAL ni buat kat STADIUM SHAH ALAM...
dan pagi tu jugalah liza teman angah kena ambik ujian untuk darjah 1 kat sekolah baru... camner lah angah ni bila jawab exam... harap2 dia buat yg terbaik... 
dan time pagi tu jugalah kami nak angkat mengangkat barang2 semua pindah ke rumah baru... pindah barang part 2 pula, kali ni banyaklah barang2 nak diangkut guna 3tan ATM ler... haritu sewa lori 1 tan jer... 
larat ke chintaku nak g tengok final tu... esoknya tu mesti confirm punya ngan suara serak2... selalu mcm tulah... time tengok bola tak hingat dok bg sokongan.... esok suara rock ler tu... apa2 pun take care yer... isteri2 ATM bagi sokongan kat umah je lah... ^_^

TAHNIAH buat ATM yang dpt ke perlawanan akhir buat pertama kali sejak 1966.
lamanya menunggu penantian tu... harap penantian ini dapat memberi semangat yg kuat untuk beroleh kemenangan pula...insyaallah, diorang pasti berusaha...
semoga berjaya buat pasukan ATM...

gambar ni masa anak2 ikut ayah g tengok bola bulan Julai 2011
bab bola selalu ikut ayah diorang, nanti diorang tanya " ayah sokong yang mana?, 
warna putih ke kuning ke biru ke?...
warna baju je diorang tanya... dan yang pasti selalu tanya ayah, Malaysia yang mana???.. 
tetap sokong pasukan Malaysia... 
kami sefamily semua dilahirkan di negeri Perak DR... jadi jawapan ada diminda anda... 
pasukan mana yang kami sokong yer???.... :) 
semoga berjaya, insyaallah...
kalah dan menang adat permainan...
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA...
WASSALAM...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE