maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 Oktober 2012

KEK COKLAT MOIST

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
Tempahan dari Fiza... Alkisah ceritanya, order kot telefon time tengah buat kerja... lepastu minta dia mesejkan sebab tak bleh nak ingat 2 order yang date pick up nak ambik hari lain2... tapi tak mesej pun, awal pagi Jumaat tu dia mesej 
"kak jgn lupa kek yg saya order"
liza pun balas lah balik... "nak ambik ptg ni kan?" 
tak balas2 pun mesej tu... silap harilah tu kot...
itulah org suruh mesej tak mesej2.... kan dah silap date...
ingatkan hari Selasa, rupanya ptg Jumaat tu juga Fiza dtg nak ambik kek coklat moist, mana lah buat pun... nasib baiklah jiran kat Blok B... bgtau kat dia esok awal pagi ambik... kek biasa jer coklat moist, siram coklat n  tabur coklat rice jer... malam tu bakarlah kek, konon2nya esok pagi nak siram coklat jer, mlm tu dok sembang gebang ngan chintaku sampai lewat pagi, almaklumlah, baru balik ngemas umah sana, mcm2 kena repair..nak juga tahu crita... 
pagi tu pun terbabaslah pula, ngan anak2 pun terlewat g sekolah, fiza dah call nak dtg ambik... nak bawa ke tadika anak nya... apa lagi fast 2 furiost ler... chintaku tolong siapkan anak2 g sekolah....
tak sempat nak ambik gambar kek tu.... :(

hari Selasa nyer pula order 200pcs apam dino ngan kek coklat moist, nak ambik lewat ptg dalam pukul 6 lebih... liza siapkan awal jam 3ptg dah g hantar kat blok B... terus hantar kakak g KAFA... 
alhamdulillah dapat siapkan awal 3 jam... hehheheh...
lepastu mlm tu Fiza telefon lagi nak order apam dino lagi, esok pagi nak ambik... adooooiiiilah Fiza oooooiiii... tak sempat nak buat... akk nak packing brg2 ni... esok pagi org dtg nak angkat barang2 yang kat umah sewa lagi satu tu... order yg ambik sebelum ni pun kalau tidak memang taknak buat... nak kemas2 barang lagi... nak buat kek lagi... penat n letih... mcm kelam kabut jer... nasib baiklah kek simple mimple jer... kek yg sebelum ni pun lebih kurang mcm gambar dibawah ni...
HAPPY BIRTHDAY NUR NABIHAH 5 TAHUN
apam dino
200pcs fiza
100pcs kwn sekerja

harap jgnlah order last2 minit..
kalau korang order TELEPON hp, liza harap mesej balik apa yg diorder...
ingatanku ini kadang2 ingat, kadang2 terlebih ingat...
mesej tu lagi bagus...
tak pun korang order jer ngan EN NAZROL .... lagi senang...
019-5720120

tq semua...

pada yang datang membantu angkat mengangkat barang..
terima kasih yer...
jgn lupa lagi satu trip nak angkat barang awal bulan 3 ni insyaallah...
hidangan yang disediakan untuk depa yg tolong angkat barang2 dan bihun goreng bawa pi umah sana, lps dah abih bawa turun barang, makan lagi...
cucuq jagung ikan bilis, muffin, apam dino, kek coklat dan bihun goreng
terima kasih semua....

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE