maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

04 Oktober 2012

SIAP RM JE BLEH TEMPAH YG LAWA2

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

APA YANG LAWANYA...?
NAK TEMPAH PAGAR GRILL LAH PULA....
servey2 harga dan design yang menjadi pilihan dimata ni... kat pintu depan ruang tamu dah ada grill, cuma yang pagar tuan umah tu dah bagi rosak, dah crita pasal anak dia langgar ngan kereta... so orang yg datang nak buat baru tu kami dah tanya harga kat dia...
ribu raban juga nak buat sekali ngan grill yang kat depan bilik tambahan tu...
akhirnya kata sepakat membawa berkat... buat sekali lah kat sliding door tu... buat pagar je lah...
pilihan hati nak design macam ni...
servey kat intenet pattern yang berkenan dimata hati..

 liza berkenan pattern yg macam ada kayu kat belah bawah tu..
taknak bunga design berselerak mcm dlm gmbar ni...

wrought iron wood gate

lebih kurang macam dlm gambar ni juga...
bunga dia kat tengah2... tapi taknak bunga ni...

 lebih kurang macam ni lah terletaknya bunga tu...
antara besi2 tu... tapi taknak bunga ni....
 

terjumpa bunga rose... mcm nilah liza nak.... tapi bila sampai kat umah tu, sampai sana baru perasan, jiran sebelah dah buat design mcm ni bunga rose kuncup, takmo lah sama... alahai nak kena cari bunga rose mekar lah pula... server lagi, lpstu tanya kat org yg nak buat ni, dia kata ada... yeayyyy!!!! 

nak macam ni..... tp bunga mekar lah yer....

 macam ni lah... bunga mekar.... nak yang ni... tp chintaku dah bgtau nak warna gold...
kalau warna merah utk bunga n warna hijau daun, ok juga... sama mcm jiran lah.. tak kisahlah warna apa pun... yg liza tau nak bunga mekar juga... 
bunga rose mekar yang tak kuncup2... dan tak layu :)
gambar kat atas tu adalah utk pelamin

chintaku tempah kat Klang... nanti liza tanya alamat, sebab semua urusan ni chintaku yg buatkan..
liza pilih jer...
harga pun berpatutan, mungkin sebab tolak sekali dgn duit kakak tu yg kena buat lain.. sbb tu jadi murah kot.... :) alang2 nak buat lain pattern biasa jer, baik tambah sikit RM untuk dpt yg ok n cantik mata ku memandang...
kebanyakan gambar ni liza ambik kat blog ni
minta maaf yer tuan umah, tak habaq ambik gambar... tapi saya promosi untuk awaklah yer...
terima kasih yer...
sesiapa yang dok area PAHANG yang berminat nak tempah kat org melayu kita,
bleh tengok blog dia...
atau telefon terus 
cth gambar pun banyak, dah kebanyakan gambar dah siap ngan harga
BENGKEL ABASSA ENTERPRISE
Hp : 012-9812449 / 017-9735306
Office : 09-4221434

En Mohd Sakimi @ Pn Zarida
@ email us at zarida@shahputra.edu.my
 
172 KAMPUNG KETAPANG TENGAH
PEKAN , PAHANG DARUL MAKMUR
 
tak sabar nak tunggu siap...
kalau dah siap nanti liza update, insyaallah... 
Terima kasih

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE