maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

01 Oktober 2012

WARKAH BUAT ISTERI-BLOG ABIL

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
Baru berkesempatan nak bercerita kisah suami isteri di blog liza...
3 September 2012 awal pagi buka MHI  TV3... kisah pengorbanan seorang suami yang sudi menjaga isteri yg kena penyakit asma lalu menyebabkan kerosakan pada saraf otak... apalagi bergenang airmata ni bila lihat betapa kasih dan sayang nya seorang suami terhadap isteri tercinta... 
setiap hari menjaga isterinya dengan penuh perhatian dan sabar, siap bagi mandi, berbedak, makan minum tak pernah dilupa... dan selalu En. Abil baca Al-quran untuk diperdengarkan pada isterinya
semoga Puan Fauziah cepat sembuh, 
dan semoga En. Abil tabah mengharungi segala dugaan dari Allah swt... 

yang terbaru di you tube....
 

Bagi mereka yang ingin menyumbang bagi mengurangkan beban dan kos yang ditanggung oleh pasangan ini, boleh menyalurkan sumbangan 
ke akaun CIMB- Abil Fikri Ahmad 0506 0040 577 521
dan Abil boleh dihubungi di talian 016-2634258
 
korang bacalah kat sini... kisah kehidupan En Abil suami isteri....
diari untuk tatapan isterinya bila dah sihat...
insyaallah...

 
 
 

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE