maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

20 Januari 2013

CARROT CAKE - JIRAN BARU TEMPAH

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

TEMPAHAN CARROT CAKE DARI JIRAN BARU.... 
jiran kat rumah baru.... nak sambut birthday anaknya minta liza buatkan carrot cake...
siap dengan edible image... semua kedai chintaku g cari edible image takda stock yg besar... dapat yang saiz kecil jer. nak tempah kat orang lain edible image memang tak sempat... seeloknya awal seminggu atau 2 minggu kalau nak tempah edible image tu....

tanya kat Hanim dulu, dia kata yg kecil pun boleh... alhamdulillah tamatlah pencarian kat semua kedai2 bakery...

ada walnut lagi...

edible image lekat kat fondant....
cucuk je kat atas kek...
carrot cake disalut dengan cream cheese... 
HAPPY BIRTHDAY UNTUK QIMI yang minat sangat dengan BOBOBOI
THANX HANIM

JIKA BERMINAT NAK TEMPAH CARROT CAKE
HUBUNGI KAMI 
019-5720120 
UTK TEMPAHAN ATAU PERTANYAAN...
ATAU
emailkan nazroliza@yahoo.com

:)

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE