maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Januari 2013

KEK HANTARAN DAN HARI LAHIR

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

TEMPAHAN DARI HUDA
KEK BIRTHDAY DAN KEK HANTARAN PERTUNANGAN 
UNTUK ORANG YANG SAMA, KAWAN SEKERJA...

Huda tak kisah nak design macam mana, janji yang sedap dan terbaik...
insyaallah liza cuba yang terbaik...
alhamdulillah, huda pun tak sangka kek birthday ni dah jadi macam kek hantaran pula...
katanya sayang pula nak potong ... tapi kalau tak potong makan lagilah sayangkan... membazirlah pula...


 BERTEMAKAN KUNING MERAH


dah banyak kali juga huda tempah...
 terima kasih Huda


kalau nak tempah sila hubungi kami
019-5720120
atau emailkan
nazroliza@yahoo.com
WASSALAM....

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE