maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

20 Januari 2013

KEKDIHATIKU LIVE ON RTM


لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 PADA 10.01.13 KEKDIHATIKU telah dijemput oleh RTM dalam segmen SELAMAT PAGI MALAYSIA untuk demo cara menghias kek dalam botol... Alhamdulillah semuanya berjalan seperti yang dirancangkan walaupun saya tak berapa sihat dengan batuk dan sakit tekak.... tapi pagi tu alhamdulillah, Allah swt memberi kesihatan yg baik...
time ni lah nak batuk2... :) malam tu juga minum air asam jawa bercawan2... mengharapkan kesihatan tekak yg baik... pagi tu kalau saya masih juga batuk2 rasanya chintaku lah yg take over live jam 9 pagi tu.... :)


Alhamdulillah, chintaku sentiasa memberi sokongan, semangat dan dorongan....
tq laling... :)

VIDEO DIAMBIL DARI FATIMAH KAWAN LIZA...
THANX KAKNGAH...

video




 ramai yg SMS minta resepi RED VELVET....
nanti saya akan update dalam masa terdekat insyaallah...
terima kasih diatas sokongan anda semua....

untuk tempahan  
RED VELVET CAKE IN JAR
RM8.00 /JAR
MINIMUM ORDER 4 BOTOL

TELEFON UTK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN
019-5720120 
TERIMA KASIH 
wassalam...  

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE