maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Januari 2013

KELAS KEK BAKUL 2013

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


Alhamdulillah, kelas dekorasi kek bakul berlangsung dengan jayanya... walaupun mengambil masa untuk membuat bunga, akhirnya CIKGU NORMAH berjaya juga menghasilkan bunga ros yang cantik dengan menggunakan nozzle 123... kena banyak2 praktis lah yer...
cikgu NORMAH yang lebih dari 20 tahun mengajar kat sekolah. banyak pengalaman tu,
ni kali kedua datang belajar ngan liza, sebelum ni blaja buat wedding cake 3 tier di tempat kak ita's delight...
kak normah pilih warna tema bunga dan bakul...




 NI LER KELAS YANG BERLANGSUNG DI ITA'S DELIGHT
KAK NORMAH YANG TUDUNG OREN TU... :)

 TERIMA KASIH YE KAK...


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE