maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

11 Januari 2013

RED VELVET DALAM BOTOL

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM CERIA.....


SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2013

SAMBUTAN YANG HANGAT... TERIMA KASIH SEMUA...
ISTIMEWA UNTUK SEMUA CUSTOMER KEKDIHATIKU YG MENONTON  

RED VELVET DLM BOTOL RM8.00

KINI HANYA RM6.50 SEBOTOL SAHAJA... 
SAH SEHINGGA 31 JANUARI 2013
MINIMUM ORDER 10 BOTOL UTK HARI2 LAIN...

UNTUK AHAD 12 JAN NI BOLEH BELI SEBOTOL TP SELF PICKUP DI MERU KLANG... 
SEBAB SAYA NAK BUAT BANYAK....
019-5720120 
NAZROL





TERIMA KASIH....

2 ulasan:

TeTerBanG berkata...

assalamualaikum...sy boleh smpai n tahu blog ni sbb tengok kak liza di sp1m dkt tv1. memang menarik idea ni. red velvet dlm botol. ;)

NAZROL n LIZA berkata...

waalaikum slam...
terima kasih.... idea ni pun dtg dari customer saya juga yg minta buatkan...
terima kasih sudi jenguk di blog saya..... :)

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE