maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Januari 2013

TAT BUAH UNTUK HANTARAN

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

tempahan dari Ina yang datang dari Kajang pickup kat umah liza di Meru... siap boleh intai2 lagi n sembang2 pasal bisnes buat kek ni... anak2 nya pun minat buat kek juga... oklah kan bisnes dari rumah ni, boleh jana pendapatan sikit sambil bekerja... :) 


Ina tempah 2 set tat buah pelbagai bentuk untuk hantaran pertunangan anak buahnya... 
 terima kasih ye ina...
  jika berminat untuk tempahan CNY... buah oren saja maaaa....
tapi rasa inti dalam nya nanas yer...
boleh call 019-5720120 untuk tempahan atau pertanyaan...

 untuk buat doorgift juga memang sesuai...
ada sesiapa yang berminat nak belajar buat tat buah...
yuran kelas RM150 seorang...
kelas berlangsung dari jam 10 pagi hingga selesai..
akan belajar dari mula cara membuat adunan tat... membentuk adunan menjadi bentuk buah-buahan dan cara membakar tat buah... 35 biji buah pelbagai bentuk yang siap boleh dibawa balik...
mesej/whatssapp saya 
019-4741805
jika berminat boleh booking date setiap Sabtu atau Ahad...
terima kasih...





Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE