maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

31 Januari 2013

KELAS - WEDDING CAKE FONDANT



لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA 

Alhamdulillah, selesai juga kelas terbaru dari saya, 
permintaan dari mak betty nak blaja buat wedding cake fondant 3 tier... 
siap bagi pilihan warna tema coklat gold lagi.. 
mak betty datang dari Seremban, ni kali kedua blaja ngan liza, alhamdulillah sebelum ni ada blaja buat basic cake dan basic cupcake... sejak belajar dah mula terima tempahan secara kecil2... 
dan kini ada juga permintaan untuk wedding cake...
sesiapa yang berminat nak tempah wedding cake 
area Seremban boleh hubungi terus 013-2980374 BETTY

kalau nak kelas macam ni bleh hubungi saya
019-5720120 @ 019-4741805 
KELAS DI MERU, KLANG



 jika berminat untuk hantaran sebiji kek pun boleh... :)
terima kasih mak betty sudi datang ke sini untuk blaja...
insyaallah akan datang kita berjumpa lagi untuk kelas wedding cake stembuttercream...
jika berminat untuk kelas dekorasi ni atau kelas lain, sila sms pada saya

019-4741805

nama

tarikh setiap Sabtu atau Ahad

kelas dekorasi atau basic
modul kelas boleh lihat pada blog
jika confirm sila deposit RM50 untuk booking tarikh..
kelas saya ni tak kumpul ramai2 orang, sorang pun boleh juga...
terima kasih...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE