maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

27 Januari 2013

WEDDING CAKE JIRAN

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

Tempahan dari atikah selang beberapa buah rumah dari rumah liza...
atikah minta liza buatkan 2 tier jer.... akhirnya dapat pula 3 tier... alhamdulillah...rezeki tu tetamu pengantin datang makan kek...

 bertemakan merah putih
hiasan kek menggunakan teknik STEAMBUTTERCREAM atau dikenali juga SOFT FONDANT
Hiasan tepi kek seperti kain yang terjuntai tu, liza gunakan fondant... :)
alhamdulillah, rumah pun dekat je, terus je letak atas meja khas utk kek...
tapi ada juga bebudak yang lalu lalang sempat calit ngan jari nak merasa kek tu... tak sabar2 diorang nak mkn... jangan tergolek jatuh dah ler....

TAHNIAH BUAT ATIKAH DAN SUAMI....


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE