maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

20 Februari 2013

PERADUAN "BERGAMBAR MAKAN KEK"

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
  GAMBAR ANDA SEDANG MAKAN KEK
 TERMA DAN SYARAT : 
 1. "LIKE" PAGE KEKDIHATIKU dulu... kalau dah LIKE teruskan syarat ke2...

2. Hanya perlu ambil gambar anda atau sesiapa yang anda suka ketika atau sedang makan kek atau cupcake... tak kisah kek sapa yg buat... asalkan tengah makan kek... :)


3. emailkan gambar pada kami nazroliza@yahoo.com


4. kami akan upload gambar dalam FB


5. sesiapa yang paling banyak 'LIKE' pada gambar yang diberikan akan mendapat hadiah dari kami...

HADIAH MERUPAKAN BAUCER DISKAUN 50% utk setiap TIKET ZOO TAIPING, MALAYSIA... 

tiket sah sehingga 31 Jun 2013

RANCANGKAN PERCUTIAN SEKOLAH ANAK ANDA 

ADA 5 TIKET YER...
Tarikh Tutup: 1 MAC 2013 JUMAAT


emailkan maklumat penuh penyertaan 

nazroliza@yahoo.com

PERADUAN MAKAN KEK
NAMA:
ALAMAT PENUH :
NO TEL :

 

INFO DARI LAMAN WEB ZOO TAIPING

Zoo Taiping mempunyai keistimewaannya yang tersendiri. Ia terletak di dalam kawasan semulajadi di Taman Tasik Taiping berhampiran kaki Bukit Larut (Maxwell Hill) Keindahan alam semulajadi yang menarik seperti aliran anak sungai, tasik, dan kehijauan flora menambahkan lagi keunikan Zoo Taiping dalam mempamerkan suasana semulajadi.

Taman Mergastua Sultan Idris Shah atau lebih dikenali sebagai Zoo Taiping merupakan satu-satunya zoo yang terletak di sebelah utara Semenanjung Malaysia. Dengan kawasan zoo seluas 34 ekar ini, Zoo Taiping telah memulakan satu pembaharuan dengan memperkenalkan pameran haiwan dengan menggunakan konsep terbuka. Ia diperkenalkan dengan mengambilkira habitat asal haiwan tersebut. Pengunjung turut tertarik dengan keindahan alam semulajadi yang dipamerkan dengan pembinaan kandang yang sesuai.
Zoo Taiping merupakan habitat kepada 1300 ekor binatang yang terdiri daripada 180 spesis. Binatang- binatang tersebut terdiri daripada Harimau, Singa, Gajah, Badak Air, Zirafah, Enggang, Orang Utan dan lain lain lagi. Tambahan pula, usaha- usaha pembiakan hidupan liar ini telah terbukti berjaya. Antara hidupan liar yang berjaya dibiakan adalah seperti Harimau Belang, Singa, Siamang, Rusa, Nilgai, Burung Kuak dan banyak lagi.

terima kasih...

 

09 Februari 2013

PRINCESS CAKE UTK BEATRICIA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

TEMPAHAN DARI SHIMA KL
BERTEMAKAN CAKE MONSTER HIGH DRACULAURA.. ada cth gambar diberikan...
tapi princess ni saya buat tak nampak garangyer...
buat comel2 boleh lah... :)




Alhamdulillah, selepas majlis shima ada hantar sms dan berpuas hati dengan kek yang ditempahnya... terima kasih sesangat... bukan senang nak puaskan hati customer yang kadang2 melampaui batas keraguan kami untuk membuatnya...insyaallah kami cuba yang terbaik dan jika ada diberikan contoh jenis dan pelbagai deko, insyaallah kami cuba buat yang terbaik... mungkin teknik dan cara dekorasi tidak sama seperti gambar yang diberikan... almaklumlah lain tangan lain seninya...

terima kasih...

untuk tempahan kek barbie dan kek yang lain, sila hubungi

en.nazrol

019-5720120  


MINI HAMPER

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


TEMPAHAN MINI HAMPER DARI PUAN MIMI
SEBANYAK 30 HAMPERS MINI PELBAGAI


 DOORGIFT ATAU MINI HAMPERS UNTUK KANAK2...


UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN 
019-5720120 EN NAZROL
EMAIL
nazroliza@yahoo.com

KEK MARBLE PECAH 8

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


Tempahan dari ERNI MERU
KEK MARBLE PECAH 8
100 box







UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN KEK
019-5720120 EN. NAZROL
EMAIL
nazroliza@yahoo.com

CUPCAKE MINNIE MICKEY

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

tempahan CUPCAKE FONDANT dari NOR INTAN ADHA
SELF PICKUP KAT RUMAH DARI KUALA SELANGOR
THEME MICKEY N MINNIE...
 




JIKA BERMINAT UNTUK TEMPAHAN KEK DAN CUPCAKE BOLEH EMAILKAN PADA KAMI
nazroliza@yahoo.com
@
TELEFON EN NAZROL
019-5720120


terima kasih

PENTING : KENA ADA TERMA DAN SYARAT

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 


KENAPA SEKARANG ADA TERMA DAN SYARAT...?

Jika anda seorang bakers homemade pasti ada pengalaman dari segi jualan, tempahan last minit, customer ambik kek makan sampai kenyang tapi satu sen pun tak bayar, dah order kek janji nak datang ambik, tapi tak datang2, lpstu minta delivery, minta dtg ambik customer kata jauh, tapi minta kita hantar tak jauh pula, berkira dengan charges delivery, tempahan dah siap tapi tak bayar dan tak dtg ambik lpstu telefon dan sms tak nak jawab, kek rosak diganti dengan duit atau kek baru dan sebagainya... dari pengalaman kami dan rakan2 bakers yang lain maka dengan sebab itulah ada terma dan syarat2 nya...

mudah saja syarat2 nya...
  1. tempahan hendaklah dibuat awal seminggu sebelum tarikh nak ambil...
  2. utk tempahan yang ada edible image awal 2minggu ye...

  3. kami tak nak tanggung risiko, tiada istilah COD, ambik baru bayar.. kami dah pernah kena siap delivery lagi tapi tak bayar pun sampai sekarang...

  4. tak da last minit order, no...no...no... terkejut tergempaq ke, bz sampai terlupa n tak sempat nak tempah... bz tak sempat nak bank in... dan yang sewaktu dgnnya....
    semuanya tu yang bisa memeningkan kepala otak saya dan kaki tangan yg berkerja letih sampai tak tido 3-4 pagi sebab kalut nak buat tempahan yang last minit...
    kami tak nak tanggung pelbagai risiko...                  
  5. tempahan yang pelik2 bagai dan tempahan yg banyak hendaklah dibuat sekurang-kurangnya sebulan awal dari tarikh yang nak di ambil...
  6. bayaran sebanyak 50% sebagai deposit... dah bayar baru saya ambil tempahan.. kira jadi...
  7. harap maklum.. jika berlaku kecemasan, kami terpaksa cancel order, wang deposit akan dikembalikan...
  8. sms, telefon pun boleh kalau nak order cara cepat...TELEFON ATAU SMS ADALAH DIALU-ALUKAN
  9. PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI AKAUN MAYBANK ATAU CIMB...


    syarat2 lain akan diupdate mengikut pengalaman, situasi kami dan rakan bakers dgn customer...
    HARAP MAKLUM...
     self collection
    ** *harap maklum yg dah order janji nak datang ambik sila datang ambil di rumah saya, takda pickup point atau jumpa dimana2 yer...... confrm order dan deposit saya akan sms alamat penuh...

    TAMAN SERI PUTERI
    MERU, KLANG...

    boleh dirunding kalau nak hantar tu insyaallah, tapi kena tengoklah dulu sama ada "cHintaku" boleh hantar ke tak boleh...
    SABTU AHAD, insyaallah pagi @ petang
    kalau
    "cHintaku" keje atau outstation tak dapatlah nak hantar... 
    saya tak dapat nak hantar yer... sorry... :)

    delivery charges
    bergantung kepada kawasan mana yang nak dihantar... 
nanti bleh bagitahu ye.... boleh kita runding... 

UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN 
019-5720120
EMAIL
nazroliza@yahoo.com

syarat2 lain akan diupdate mengikut pengalaman kami, situasi kami dan customer...
HARAP MAKLUM...

***Price is subject to change from time to time

 sila baca terma dan syarat jika berminat utk CANDY BUFFET

T & C ~ CANDY BUFFET TERMA DAN SYARAT

[wajib baca sehingga habis]

Security Deposit
- RM100 UNTUK Security Deposit ...
jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan.

 - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya...

- Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi.

- Custmr mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan.

- Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti.

- Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak.

Delivery - Set Up
- Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami.

- Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa.

- Caj bermula RM 35 ke atas... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga.

- Kpd custmr yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain.

SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery]
- Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET

- jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat.

- Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali.

- Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2.

 - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab.

– Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami.

 - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan.

- Kerja menunggu/menjaga sepanjang majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri...

Pertukaran Design / Decoration
- Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran.

- Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan.

- Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis

Baki Bayaran
- Dibayar , SELEWAT2 nya : : 3 hari sebelum delivery/SELF PICK UP

Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT



T & C ~ KEK n BUFFET TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan. - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya... - Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi. - Cust mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan. - Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti. - Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak. Delivery - Set Up - Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami. - Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa. - Caj bermula RM 35 ... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga. - Kpd cust yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain. SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery] - Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET - jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat. - Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali. - Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2. - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab. - Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami. - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan. - Kerja menunggu/menjaga sepanjag majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri... Pertukaran Design / Decoration - Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran. - Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan. - Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis Baki Bayaran - Dibayar , SELEWAT2 nya : : 2 hari sebelum delivery/SELF PICK UP Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
T & C ~ KEK n BUFFET TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan. - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya... - Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi. - Cust mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan. - Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti. - Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak. Delivery - Set Up - Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami. - Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa. - Caj bermula RM 35 ... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga. - Kpd cust yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain. SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery] - Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET - jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat. - Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali. - Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2. - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab. - Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami. - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan. - Kerja menunggu/menjaga sepanjag majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri... Pertukaran Design / Decoration - Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran. - Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan. - Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis Baki Bayaran - Dibayar , SELEWAT2 nya : : 2 hari sebelum delivery/SELF PICK UP Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
T & C ~ KEK n BUFFET TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan. - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya... - Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi. - Cust mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan. - Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti. - Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak. Delivery - Set Up - Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami. - Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa. - Caj bermula RM 35 ... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga. - Kpd cust yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain. SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery] - Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET - jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat. - Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali. - Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2. - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab. - Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami. - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan. - Kerja menunggu/menjaga sepanjag majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri... Pertukaran Design / Decoration - Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran. - Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan. - Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis Baki Bayaran - Dibayar , SELEWAT2 nya : : 2 hari sebelum delivery/SELF PICK UP Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

06 Februari 2013

PLAN DULU, TAK JADI KIRA LAIN

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


rancang mcm nak gi Bandung tahun ni... buka Airasia jumpa pula tiket yg murah, kalau boleh nak murah lagi... kot dapat RM100 pi balik lagi bagus... :)xcited giler bila dapat murah mcm ni...

time cuti sekolah ni kira bagus jugalah... bleh la satu family g semua... :)
tapi... tapi..... tapi...
nak kena kira bajet jugalah...
mau 5 orang semua...
nak kena plan betoi2 ni.... memanglah tiket murah kan... :) al maklumlah... awal tahun bajet utk buat reno umah dah terlebih bajetlah pula... siap modal butik lagi.... tu pun ada hati nak g jalan2... takkan jalan2 jer... nak lah shopping bagai...singgah sana singgah sini...

takpalah.... sebagai panduan untuk liza... manalah nak tau, simpan RM lebih2 lagi utk g sana hujung2 tahun ke kalau ada promosi lagi... bleh lah menggila bagai shopping tak hinggat langsung...

Kita kira kos ke Jakarta pergi dan balik untuk bulan 3 ni.... aduhai... tak sempat nak kumpul RM ni..
kita kira je lah time mood bagus nak kira.... untuk satu family kami 5 orang sahaja...

takda pasport kena buat dulu lah yer baru bleh booking tiket...
gambar pasport = RM50
PASPORT RM100 untuk 2 tahun = RM500
TIKET AIRASIA PERGI BALIK RM166 = RM830

baru nak pergi dah RM1380
memang murah... huhuuhuuuuu...

kita kira hotel lah pula.... cari kat Agoda.com dan pak google...
mesti berdekatan ngan tempat shopping, penting tu.... HOTEL yang dekat ngan PASAR BARU...

Orange Home's Syariah Famili dengan sarapan (Family room ( 4 adults ) with breakfast)
RM235 PROMOSI RM82 semalam
RM81.61X 6 malam = RM489.63
sarapan disediakan...

HOTEL KENANGAN

280 ribu rupiah sahaja.... RM89.38 kira2 macamtu ler bila tukar ke RM..
RM89.38 X 6 malam = RM536.28


UNIQUE GUESTHOUSE 1
Jl. Ence Ajis No. 34, Kota Bandung, Bandung, Indonesia 40181
harga yang paling murah jumpa ni....
RM34.44X 6 malam = RM206.64
tambah katil utk 6 malam RM84.66
TOTAL RM 291.30

 UNIQUE GUESTHOUSE 2
sama macam harga atasni...


 Pop! Hotel Bandung Festival CTLink
RM76.30 X 6 malam= RM457.80
Tapi takdo tambahan tilam... 
  
YANG MANA SATU PILIHAN KELBU....
 
pilih yang mana ok dan keselesaan tu yang penting.... nanti nak servey lagi.... :) dah jam 3 pagi ni...
tambang teksi atau sewa kereta, makan minum belum dikira lagi.... 
nak ke satu2 tempat tu mesti ada tiket masuknya... :) semua yg kecik2 tu perlu dikira juga....
utk org yang berwang, pasti tak kisah semuanya... nak pergi mana pun tak kisah... 
kami bukan orang berwang... tapi ber RM je... :)
jangan pandang pada harga tiket kapal ja.... ingat bawa anak2... selangkah je berjalan... pasti ada je yang nak dibelinya.. ibu nak ni... ayah nak tu.... nakni naktu.... naktu nakni.... sabar2.... 
nanti ayah kira bajet dulu.... :)
selamat berkira2 yee chintaku.... :) 

01 Februari 2013

NAK THOMAS SAJA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA


TEMPAHAN DARI RADZIAH BERTEMAKAN THOMAS N FRIENDS NAK BENTUK NOMBOR SATU... tapi nak Thomas saja, dan tema biru putih... dan 50pcs cupcake fondant
 delivery ke SENTUL

nak tema warna biru putih, tapi ada warna ijau tu ok kot... buat macam pokok... :)

 macam2 bentuk mukanya
 alhamdulillah... terima kasih...

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE