maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 Februari 2013

PENTING : KENA ADA TERMA DAN SYARAT

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 

SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 


KENAPA SEKARANG ADA TERMA DAN SYARAT...?

Jika anda seorang bakers homemade pasti ada pengalaman dari segi jualan, tempahan last minit, customer ambik kek makan sampai kenyang tapi satu sen pun tak bayar, dah order kek janji nak datang ambik, tapi tak datang2, lpstu minta delivery, minta dtg ambik customer kata jauh, tapi minta kita hantar tak jauh pula, berkira dengan charges delivery, tempahan dah siap tapi tak bayar dan tak dtg ambik lpstu telefon dan sms tak nak jawab, kek rosak diganti dengan duit atau kek baru dan sebagainya... dari pengalaman kami dan rakan2 bakers yang lain maka dengan sebab itulah ada terma dan syarat2 nya...

mudah saja syarat2 nya...
  1. tempahan hendaklah dibuat awal seminggu sebelum tarikh nak ambil...
  2. utk tempahan yang ada edible image awal 2minggu ye...

  3. kami tak nak tanggung risiko, tiada istilah COD, ambik baru bayar.. kami dah pernah kena siap delivery lagi tapi tak bayar pun sampai sekarang...

  4. tak da last minit order, no...no...no... terkejut tergempaq ke, bz sampai terlupa n tak sempat nak tempah... bz tak sempat nak bank in... dan yang sewaktu dgnnya....
    semuanya tu yang bisa memeningkan kepala otak saya dan kaki tangan yg berkerja letih sampai tak tido 3-4 pagi sebab kalut nak buat tempahan yang last minit...
    kami tak nak tanggung pelbagai risiko...                  
  5. tempahan yang pelik2 bagai dan tempahan yg banyak hendaklah dibuat sekurang-kurangnya sebulan awal dari tarikh yang nak di ambil...
  6. bayaran sebanyak 50% sebagai deposit... dah bayar baru saya ambil tempahan.. kira jadi...
  7. harap maklum.. jika berlaku kecemasan, kami terpaksa cancel order, wang deposit akan dikembalikan...
  8. sms, telefon pun boleh kalau nak order cara cepat...TELEFON ATAU SMS ADALAH DIALU-ALUKAN
  9. PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI AKAUN MAYBANK ATAU CIMB...


    syarat2 lain akan diupdate mengikut pengalaman, situasi kami dan rakan bakers dgn customer...
    HARAP MAKLUM...
     self collection
    ** *harap maklum yg dah order janji nak datang ambik sila datang ambil di rumah saya, takda pickup point atau jumpa dimana2 yer...... confrm order dan deposit saya akan sms alamat penuh...

    TAMAN SERI PUTERI
    MERU, KLANG...

    boleh dirunding kalau nak hantar tu insyaallah, tapi kena tengoklah dulu sama ada "cHintaku" boleh hantar ke tak boleh...
    SABTU AHAD, insyaallah pagi @ petang
    kalau
    "cHintaku" keje atau outstation tak dapatlah nak hantar... 
    saya tak dapat nak hantar yer... sorry... :)

    delivery charges
    bergantung kepada kawasan mana yang nak dihantar... 
nanti bleh bagitahu ye.... boleh kita runding... 

UNTUK PERTANYAAN ATAU TEMPAHAN 
019-5720120
EMAIL
nazroliza@yahoo.com

syarat2 lain akan diupdate mengikut pengalaman kami, situasi kami dan customer...
HARAP MAKLUM...

***Price is subject to change from time to time

 sila baca terma dan syarat jika berminat utk CANDY BUFFET

T & C ~ CANDY BUFFET TERMA DAN SYARAT

[wajib baca sehingga habis]

Security Deposit
- RM100 UNTUK Security Deposit ...
jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan.

 - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya...

- Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi.

- Custmr mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan.

- Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti.

- Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak.

Delivery - Set Up
- Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami.

- Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa.

- Caj bermula RM 35 ke atas... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga.

- Kpd custmr yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain.

SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery]
- Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET

- jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat.

- Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali.

- Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2.

 - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab.

– Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami.

 - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan.

- Kerja menunggu/menjaga sepanjang majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri...

Pertukaran Design / Decoration
- Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran.

- Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan.

- Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis

Baki Bayaran
- Dibayar , SELEWAT2 nya : : 3 hari sebelum delivery/SELF PICK UP

Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT



T & C ~ KEK n BUFFET TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan. - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya... - Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi. - Cust mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan. - Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti. - Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak. Delivery - Set Up - Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami. - Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa. - Caj bermula RM 35 ... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga. - Kpd cust yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain. SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery] - Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET - jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat. - Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali. - Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2. - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab. - Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami. - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan. - Kerja menunggu/menjaga sepanjag majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri... Pertukaran Design / Decoration - Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran. - Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan. - Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis Baki Bayaran - Dibayar , SELEWAT2 nya : : 2 hari sebelum delivery/SELF PICK UP Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
T & C ~ KEK n BUFFET TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan. - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya... - Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi. - Cust mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan. - Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti. - Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak. Delivery - Set Up - Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami. - Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa. - Caj bermula RM 35 ... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga. - Kpd cust yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain. SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery] - Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET - jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat. - Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali. - Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2. - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab. - Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami. - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan. - Kerja menunggu/menjaga sepanjag majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri... Pertukaran Design / Decoration - Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran. - Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan. - Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis Baki Bayaran - Dibayar , SELEWAT2 nya : : 2 hari sebelum delivery/SELF PICK UP Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan.

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
T & C ~ KEK n BUFFET TERMA DAN SYARAT [wajib baca sehingga habis] Security Deposit - RM100 UNTUK Security Deposit ... jika customer yg ingin menggunakan peralatan yang kami sediakan. - Jika terdapat kerosakan melebihi jumlah deposit, customer perlu menambah RM bagi kerosakannya... - Wang security deposit dikembalikan sebaik shj customer mengembalikan kesemua peralatan dgn selamat & dalam tempoh masa yg diberi. - Cust mesti membayar gantirugi nilai harga penuh sesuatu peralatan sekiranya terdapat kerosakan atau kehilangan. - Jika kerosakan sedikit atau pada sebahagian peralatan, gantirugi penuh tetap dikenakan, kerana peralatan tidak boleh dibaiki semula dan tiada alat ganti. - Peralatan tidak perlu dibasuh. Memadai dilap dengan kain kering shj kerana dikhuatiri rosak. Delivery - Set Up - Delivery hanya dibuat pada sebelah malam atau bergantung kpd kelapangan kami. - Kami hanya dapat deliver ke 2 tempat shj pada satu2 masa. - Caj bermula RM 35 ... - Caj terpaksa dikenakan kerana proses delivery bukan sesuatu yg mudah, ia sangat mencabar, remeh, mengambil masa dan tenaga juga. - Kpd cust yg berada di luar kawasan, anda boleh datang self pickup atau wakilkan kepada org lain. SET UP MEJA DEKORASI [utk cust yg kami buat delivery] - Sila maklum kan kepada kami jika ada meja atau tempat untuk menyediakan kelengkapan BUFFET - jika menggunakan meja anda pastikan kukuh, stabil, Jika trjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab sama sekali. pastikan tidak bergoyang2 dan mampu menampung berat. - Anda dinasihatkan jangan menggunakan meja plastik sama sekali. - Lokasi meletak meja mestilah di atas lantai / platform yg rata dan kukuh serta tidak bergoyang2. - Jika terjatuh atau rosak disebabkan keadaan lantai atau meja yg tidak stabil, pihak kami tidak bertanggungjawab. - Kami sendiri yg buat tugas utk "set up" buffet. Pihak lain diharap tidak masuk campur dalam urusan ini (kecuali diminta tolong) kerana dikhuatiri merosakkan cara susunan kami. - Meja yg tlh kami "set up" tidak boleh dialih mejanya oleh pihak lain. Jika ada, kami tidak bertanggungjawab atas kerosakan. - Kerja menunggu/menjaga sepanjag majlis tidak termasuk dlm job scope kami, sila lantik wakil anda sendiri... Pertukaran Design / Decoration - Tempahan dan design mengikut harganya yang telah dipersetujui , selepas deposit dibuat, tidak dibenarkan membuat penukaran. - Pembatalan salah satu atau lebih tempahan, deposit tidak dikembalikan. - Sila confirmkan design, (samada pilihan anda atau anda serahkan kepada kreativiti kami), selewatnya 1 bulan sblm majlis Baki Bayaran - Dibayar , SELEWAT2 nya : : 2 hari sebelum delivery/SELF PICK UP Terima Kasih dari kami : KEKDIHATIKU RN IDEAL ENT

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE