maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

09 Februari 2013

PRINCESS CAKE UTK BEATRICIA

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

TEMPAHAN DARI SHIMA KL
BERTEMAKAN CAKE MONSTER HIGH DRACULAURA.. ada cth gambar diberikan...
tapi princess ni saya buat tak nampak garangyer...
buat comel2 boleh lah... :)




Alhamdulillah, selepas majlis shima ada hantar sms dan berpuas hati dengan kek yang ditempahnya... terima kasih sesangat... bukan senang nak puaskan hati customer yang kadang2 melampaui batas keraguan kami untuk membuatnya...insyaallah kami cuba yang terbaik dan jika ada diberikan contoh jenis dan pelbagai deko, insyaallah kami cuba buat yang terbaik... mungkin teknik dan cara dekorasi tidak sama seperti gambar yang diberikan... almaklumlah lain tangan lain seninya...

terima kasih...

untuk tempahan kek barbie dan kek yang lain, sila hubungi

en.nazrol

019-5720120  


Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE