maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Mac 2013

DAH ADA PEMENANG

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
 
dah ada pemenang untuk PERADUAN BERGAMBAR MAKAN KEK
 
tahniah dan terima kasih pada semua yg sudi join peraduan ini...
insyaallah akan datang nantikan peraduan yg lain....
 

 PERADUAN BERGAMBAR MAKAN KEK (RN O01)
NORAISAH
GURUN, KEDAH
 
nanti bleh la g tengok rimau yer... :)
best tau zoo Taiping, kami dah masuk banyak kali...kali ni kita bagi diorang pegi pula... 
al maklumlah kampung halaman liza n chintaku...
macam2 ada kat zoo Taiping... :) 
lpstu blehla singgah ke Muzium Taiping...
Taman Tasik Taiping 


SELAMAT BERCUTI CUTI DI TAIPING...



 

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE