maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

21 Mac 2013

REZEKI KEK BALANG - KOSMO

لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA
 
baru sempat nak bercerita ceriti di blog tentang tersiarnya kek balang di media cetak... :)
alhamdullillah, semenjak 2 menjak ni, memang rezeki utk kek balang memang amatlah menggalakkan....ramai yg bertanya dan telefon utk tempahan dan tak kurang juga yang hanya nak bertanya utk servey2 sahaja...
terima kasih pada media cetak KOSMO yg sudi membuat rencana n liputan tentang kek balang selepas tersiarnya di RTM.... 

 GAMBAR : ZAKARIA IDRIS DAN FAKHARUDDIN ( PELATIH PERETAK ) / PEMBERITA : SUHANA VELU ( RENCANA KOSMO ) Utusan Melayu (M) Berhad — 


 menunjukan proses masukan krim dalam balang semasa proses membuat kek balang di rumahnya di Taman Seri Puteri, Meru baru-baru ini.Gambar; Ghazali Basri/Pemberita;Suhana Kosmo


 KEK BALANG
GAMBAR : ZAKARIA IDRIS DAN FAKHARUDDIN ( PELATIH PERETAK ) / PEMBERITA : SUHANA VELU ( RENCANA KOSMO ) Utusan Melayu (M) Berhad

 SESI TEMURAMAH KALI PERTAMA pada 24 Jan 2013

 JURUFOTO YG DATANG ambik gambar UTK INTEBIU...

 SUHANA VELU ( RENCANA KOSMO )
YANG MEMBUAT LIPUTAN TENTANG KEK BALANG
TERIMA KASIH SU...
 
Sebenarnya ni kali kedua pd 5 Feb 2013 sesi bergambar utk kek balang...
bukan senang nak ambik gambar produk yang berkualiti... pakar fotografi pun berjam2 juga ambik gambar kek balang ni.... :)

alhamdulillah, akhirnya tersiar juga dalam KOSMO... Jumaat 15 FEB 2013

lepas tersiarnya dalam KOSMO, chintaku terima panggilan tak henti2 dari pagi hingga ke malam... alhadulillah.... mencurah2 rezeki kek balang ni...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE