i FOLLOWWWW

KALENDAR KELAS

22 April 2013

KEK BAKUL BERTUTUP JADI REBUTAN


لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

ALHAMDULILLAH... Hajar dan Nurul ni pun kiranya regular customer juga... selalu tempah kek birthday, princess cake PRINCESS MARISSA dan kek BARNIEY...tak pastilah sama Nurul ni kakak Hajar atau Hajar ni adik Nurul... hehehehee... tapi diorang ni adik radiklah kiranyer....
pernah juga Hajar tempah kek hantaran seperti kek bakul hantaran.... bertemakan bunga merah putih..

kali ni diorang tempah kek bakul lagi,,, tempah kek bakul untuk 2 belah pihak.. yang pihak lelaki dapat, yang sebelah perempuan pun dapat... tak acilah sebelah pihak dapat kek hantaran yang cun melecun punyer... hehehhehe... perasan lah pula orang yang membuatnya kan...

KEK BAKUL DIBAWA KE PEKAN, PAHANG
HANTARAN BERTEMAKAN PINK PURPLE DAN BIRU
CAKE : COKLAT MOIST
SAIZ : 8 INCI
BERAT : 2.8kg


jika berminat tempah kek hantaran bentuk bakul ni... sila hubungi 019-5720120 atau emailkan pada kami nazroliza@yahoo.com...
 memang suka sangat bila buat kek bakul ni....
warna biru lagi lah suka...

 pink purple pun lagilah ku suka suki...
hati memang berbunga2 bila mendeko...
yang ni diorang tempah untuk buat makan2 saja... jika berminat nak buat hantaran pun boleh...
terima kasih hajar dan nurul...



kami juga ada menyediakan kelas dekorasi kek bakul bertutup.... boleh bagi date sama ada hari sabtu atau ahad... nanti saya confirmkan balik sama ada date tu ok ke tak... kalau ok kita on jer...

kelas ni akan diajar :
-          cara membuat buttercream yg sesuai untuk bakul dan bunga.
-          Cara mewarnakan buttercream
-          Cara memotong kek dan meletakkan filling.
-          Cara dan teknik membuat tudung bakul.
-          Cara membuat bunga rose yang cun melecun
-          BUTTERCREAM yg sesuai untuk hantaran sekiranya perjalanan jauh…
-          Resepi akan diberikan….
Deposit RM50 diperlukan untuk confirm tempat. Baki boleh dibayar pada hari kelas dijalankan.

Tiada ulasan:

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

kongsi resepi

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE

WEDDING CAKE

WEDDING CAKE
untuk wedding cake harga mengikut saiz, boleh hubungi kami untuk maklumat lanjut...

HANTARAN KEK BAKUL

HANTARAN KEK BAKUL
HANTARAN KEK SAIZ 8" RM15O

TOPSY TURVY CAKE

TOPSY TURVY CAKE
TOPSY TURVY RM 500

BIRTHDAY CAKE WITH FIGURIN

BIRTHDAY CAKE WITH FIGURIN
BIRTHDAY CAKE FONDANT RM180 keatas saiz 8 inci

PRINCESS CAKE BUTTERCREAM

PRINCESS CAKE BUTTERCREAM
BUTTERCREAM RM130, FONDANT RM180-RM200

COKLAT DI HATI KU....

COKLAT DI HATI KU....

APAM DINOSOUR

APAM DINOSOUR
100pcs RM30. tambah filling RM35

RAINBOW CAKE

RAINBOW CAKE
RM95 DECO BIASA SAJA.... :)

DOORGIFT ROSES

SOLO CUP

SOLO CUP

RED VELVET ALA SLICE CAKE 12X12inci = 28pcs

RED VELVET ALA SLICE CAKE 12X12inci = 28pcs
RM75, ADA STRAWBERRY RM80

MINI CUPCAKES

MINI CUPCAKES
36pcs RM70, 49pcs RM95, 64pc RM125, 100pcs RM1.60 SIMPLE DECO BUTTERCREAM, CAKE COKLAT MOIST