maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

11 April 2013

RTM LIVE KALI KEDUA DAN RAKAMAN TV3


لسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ 
SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

baru nak bercerita diblog, sebelum ni hanya upload di FB..

Hari Khamis 21 FEB 2013 awal pagi bersiap ke Angkasapuri untuk kali kedua KEKDIHATIKU dijemput bersiaran langsung SELAMAT PAGI MALAYSIA... yg first klik sini... dan pada hari yg sama juga berlangsung siaran rakaman yg dibuat awal di rancangan MALAYSIA HARI INI TV3 seawal jam 7.45 pg kalau tak silap.... tak sempat nak tengok waktu siarannya, masatu dlm kereta bertolak ke RTM... nasib baik lah ada tonton.com... blehla tengok juga...

KEKDIHATIKU on live utk pertama kalinya uniform merah yer...

KEKDIHATIKU on live UNTUK JEMPUTAN KALI KEDUA uniform hitam pula...
terima kasih pada penerbit RTM SELAMAT PAGI MALAYSIA yang sudi jemput kami... untuk bulan Februari NI 2 kali inteprem dlm tv... ALHAMDULILLAH... merasa juga yer,...

sesi rakaman tv3 berlangsung awal 3-4 hari sebelum bersiaran di MALAYSIA HARI INI...


Ambik gambar sendiri masa menonton di tonton.com

wartawan yang intebiu datang ke rumah

ada menunjukkan cara nak buat dan masukkan kek ke dlm balang
  dalam tonton.com boleh tengok cara2 nak isi kek dalam botoi...

salah satu kek balang yang sempat di intepremkan di dlm rancangan MHI
kek balang yg lain2 dah sold out...
terima kasih semua pihak yang terlibat....

rakam sendiri dlm tonton.com
terima kasih pada warga TV3...

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE