maaf ye...

maaf ye...
maaf ye... tempahan ditutup buat masa skrng...

13 Mei 2013

CAKE IN JAR - OH MY ENGLISH


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


SALAM CERIA SALAM 1 MALAYSIA

APA MENDA TU... KEK IN JAQ...

 OH!... MY ENGLISH!!!

CAKE IN JAR LOOOOO... maksudnya...
KEK DALAM BALANG KACA MAAAAA...



TEMPAHAN YG SEMPAT DI UPLOAD DLM FB HARI TU...
CAKE IN JAR
OREO, STRAWBERRY, PANDAN, COKLAT MOIST, RED VELVET, RAINBOW

MASYITAH 4 JAR
KARTUN 4 JAR LAGI
AYU DAMANSARA 5 JAR
CP O N CP SU 8 JAR PICK UP KAT OFFICE
HAKIMI TAMBAH 10 JAR LAGI
KWN SEKOLAH KAKAK 10 JAR


RAINBOW CAKE 100 JAR
TEMPAHAN DARI SHAMIRA
SELF PICKUP

 TEMPAHAN DARI AZMIRA SG BULUH
RED VELVET CAKE &
RAINBOW CAKE 100 JAR
 CAKE IN JAR
SELF PCK UP

 TEMPAHAN MIRA DARI BUKIT KAPAR
ISTIMEWA UNTUK ALONG...



YANG TEMPAH LAIN2 TU... YANG MANA SAYA INGAT LAH YER... YANG ADA DALAM SENARAI ORDER... ADA YANG ORDER 1-2 BOTOL TU BUKANNYA LUPA TAPI TAK INGAT JER... MAAF YER...

KAK SITI G TOWER SEBELAH TABUNG HAJI KL 6 JAR
IKA DARI SELAYANG 4 JAR
LUK AZLAN 6 JAR
KAK FATIMAH KG RAJA UDA 10 JAR
WATIE 7 JAR
LINI ALI DELIVERY KE KAJANG JLN PADANG TEMBAK 120 JAR
NUR SHARINA 10 JAR
FARAH CYBERJAYA 20 JAR
IKA 5 JAR

tu je yang ada dalam senarai, yang dalam mesej wassapa bagai... dah terdelete... kebanyakannya ada yang telefon tanya, ada stok dan saya tengah buat... bleh la selit satu atau dua order, terus datang ambik kat umah... time saya takda buat nak selit2 takdo harapan lah nak mai ambik yer....
TERIMA KASIH... pada semua...

nak letak banyak2 nama ikut hentam kromo je pun boleh... hahahahhhaa... 
tapi ini adalah customer saya yang order,....
yang mana sempat je saya ambik gambar... 

yang repeat order berulang kali, terima kasih daun keladi... 
tempahan anda yang berulang kali amat kami hargai... 

boleh ukur sendiri... tengok besaq mana yang berkenan...
saya tak jual botol saja yer.... 
ni adalah rujukan untuk semua customer 
saiz botol yang kami sediakan...

JIKA BERMINAT UNTUK TEMPAHAN KEK DALAM BALANG 
SILA HUBUNGI EN NAZROL 
019-5720120

Tiada ulasan:

KALENDAR KELAS

PILIH MODUL KELAS DAN TARIKH SABTU @ AHAD JIKA BERMINAT...
TERIMA KASIH...

i FOLLOWWWW

AYAT SERIBU DINAR

AYAT SERIBU DINAR

Catatan Popular

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RN IDEAL ENT

"RN ideal" sempena nama aku dan cintaku... telah ditubuhkan pada tahun 2008 dan 2009 baru diperkenalkan di laman blog. Kami menerima tempahan pelbagai jenis kek dan cupcake untuk semua jenis majlis seperti majlis perkahwinan, majlis harijadi, pertunangan, sebagainya dan mengikut tema yang dikehendaki....... bolehlah jengok dan cuci mata dulu... kalau dah berkenan boleh order sekarang... ~BUMIPUTRA ~ FRESHLY BAKED ~ HALAL~ ...RN IDEAL ENTERPRISE(PG0214179-P)since 2008...

Viewer from 24-03-2010

FONDANT WEDDING CAKE

FONDANT WEDDING CAKE